♥ Rocky 1 år!

Ett försenat inlägg som skulle legat här på bloggen den 17 november. 

Det speciella med den 17 november är att det var ett helt år sedan vi fick ett samtal om att våran lilla grabb kommit till världen. Vi visste inte då att det var våran lilla kille Rocky,  vi hade pratat om att om dom skulle para hunden Smilla så skulle vi ta en valp och för mig var det viktigt att det skulle vara en kille ifall vi skulle ta en valp. Det kändes som att det var mest skoj om att vi skulle skaffa hund för vi trodde aldrig dom skulle para hunden. 

Det var en överraskning, men självklart då vi var på första besöket då Rocky knapp var en månad gammal så blev vi kär i den lilla sötnosen. Då han var social redan som liten då resten av hans syskon helst låg kvar i korgen var Rocky och en syster till honom de enda som kom vinglandes fram till oss. Minns det då väl Anton lyfte upp honom och han fick plats i hans hand och han snuttade i Antons skägg. Hur kunde man motstå lilleman?! 

Här får ni några bilder på sötnosen ifrån hans födelsedag då det var dags att sova. 

 
Eftersom det var Rockys dag så kunde jag inte låta bli att köpa en liten boll åt honom som han tyvärr bet sönder dagen efter så den måste lagas innan han får den igen, sedan fick han också självklart ett stort ben som är lika lång som kroppen i princip. Det var en mysig dag då Rocky var så himla mysig, från morgonen var han och buffa och skulle ligga så nära han kunde. Han var verkligen sugen på att mysa, lite bus såklart också!

Nu är våran lilla kille ingen valp längre, även fast jag velat dra ut på det så länge man kunde, nu är han en unghund och det får han dras med i minst ett år till! Jag vill hålla han så liten som det bara går!



◊ Rocky, ◊ Vardag | |
#1 - - Mimmimoster:

Jag tror inte det hjälper att Rocky blir stor, han är Lillkillen ändå, gullisen!

Upp