♥ Frissan...

Fick  hoppa in och jobba på morgonkvisten men for sedan till Issa som snyggade till mitt hår så nu har jag ingen utväxt längre utan nu har hon gjort slingor i hela skallen, det såg ganska roligt ut med all folie på huvudet och det kändes som om jag hade en frisyr som Edward Scissorhands, håret blev riktigt bra och det är något jag ska unna mig igen!

Ni ska få en bild någon dag, problemet är att då jag börjar är det mörkt ute och då jag slutar jobbet är det mörkt så de är svårt att få till en rättvis bild, så jag får passa på i helgen då jag förhoppningsvis kan utnyttja ljuset.
 
Har inte skrivit några inlägg nu igen på några dagar men jag har varit så fruktansvärt trött. Känner nu också hur ögonen bara vill gå i kors.
◊ Vardag | | 2 kommentarer |

♥ Jag vill jag vill..

Åååh, sitter och kollar runt på internet på skönhetsprodukter och hur man kan ändra, fixa och dona med sitt utseende. Jag har länge funderat starkt på att börja med fransförlängning på mig själv och jag är mer och mer sugen på det. Tyvärr är det ju så dyrt och köpa hem bara för att prova så vi får se om jag hittar någon lösning. 
 
Jag började med naglarna, nu har jag börjat med färgning av ögonbrynen och fransarna. Men nu vill jag bara utveckla det till något nytt. Varför älskar jag att utmana mig själv? Att tävla mot andra är inte alls lika kul som att tävla mot sig själv. Då vi pratar mina målningar också, jag vill jämt och ständigt se om jag kan bli bättre. Jag verkigen pushar mig själv varje gång och vill bara utvecklas inom mina intressen. Jag säger inte att jag vill bli bäst i världen, men jag vill absolut bli bättre och se hur långt jag kan gå innan det tar stopp, och kan det ta stopp? Det är en underbar känsla då man hittat saker man verkligen brinner för.
Är sugen på fransböjning också och prova på det. Åååh vad kommer här näst? 
Peppad tjej till max, blir som ett barn på julafton.
 
 Ja undra jag, hittar jag ett billigt set men som ändå håller måtten, så tror jag nog att ja ska prova.
◊ Vardag | | 2 kommentarer |

♥ Ny design...

Äntligen en ny design på bloggen, jag tror jag har gjort 7 olika innan jag hitta nått som dög.
headern är bara tillfällig så en ny bild kommer komma, måste bara fota en hel del så att jag har nya fräscha bilder att använda mig av. Men tillsvidare får detta duga!
 
Annars idag har jag haft en liten makeover som kommer  fortsätta fram över ett litet tag. Köpt nya glasögon, linser och klippt mig, nu ska jag bara färga bryn, fransar och göra slingor, tänkte också göra om mina naglar lite framåt. Är sugen på att göra något vågat så som heltäckande med lite glitter och överge fransk ett litet tag men vi får se om jag vågar.
 
Inga hantverkare har setts till hittils så de verkar som om de kommer komma nästa vecka eller så får jag mig en överraskning imorgon.
◊ Vardag | | 2 kommentarer |
Upp