20 years.

Nu är man 20 år och har lämnat tonåren. Varje gång man fyller år så frågar alltid folk; "hur känns det? känner du någon skillnad?" Jag brukar inte känna någon större skillnad inte ens då man fyllde 18 år kändes det annorlunda. Men denna gång gör det, jag är 20 hela år. Jag är inte längre en tonåring och jag förklaras som vuxen, innebär det att jag har högre krav att stå upp för? Och innebär detta att jag ska kunna allt?
Tekniskt sätt kanske, men jag kan inte allt, jag kan stå för kraven, men jag kommer aldrig kunna lära mig allt i världen. Men jag kan göra så gott jag kan att försöka lära mig så mycket som möjligt. Men nog om det.

Tjugo hela långa år sedan jag kom till jorden med pyttesmå händer, fingrar, fötter och tår. 
Under denna dag spenderade jag tid med min mor och far ute i birsta, fika på ikea och shoppade lite i Birsta City huset!
Sedan for vi hem och Jessica och Empaan kom förbi för att umgås lite med mig och självklart för goda prinsessbakelser. För att sedan sitta och äta lite chips och dipp medan vi pratade om allt från himmel till jord. Mycket trevligt! 

Enda som saknats idag har varit älsklingen, har inte sett honom på hela dagen, bara fått höra hans röst i telefonen men tack för det, han ringde och sjöng för mig då jag stod i en provhytt på JC. Vilket fick mig verkligen att stor le inne i provhytten. Gu va jag saknar honom! Efter en dag så känns det som om jag vart utan han i flera dagar. Imorgon ska jag få honom alldeles för mig själv en hel fredag!

Nu är det dags att säga Godnatt till min födelsedag och hoppa i säng!

♥ Övrigt | | Kommentera |

It's time for some pottering.

Igår då jag var hemma kom jag på att jag ville måla några tavelramar så jag tog med mig dom till lägenheten eftersom jag inte riktigt hann börja hemma. De var orange/röda, helt enkelt en lite konstig färg som man inte riktigt kan sätta ord på. Förstod att de skulle ta måååånga lager för att få dom riktigt vita som jag ville ha dom, men jag gjorde ett försök ändå.Som bilderna visa så såg de ut innan jag började måla, efter mitt första grundläggande insåg jag att detta kommer bli omöjligt efter tre enkla lager, det krävs många fler. Tyvärr blev bilden lite suddig men som andra bilden visar såg de ut efter ett lager. Och äntligen var de vita efter ca 6-7 lager målande. Jag lät de torka under natten för att sedan fortsätta med decopage, ska även nämna att idéen har jag snott av min syster denna gång. Tyckte hon hade gjort sina vita ramar så himla snygga så jag var faktiskt tvungen att göra något som är i princip likadant.

Efter att jag låtit de torkat var det som sagt dags för decopage, jag tog fram en servett som hade det jag ville ha. Det var svarta detaljerna jag var ute efter, sedan klippte jag ut det jag skulle ha på ramarna. Sedan var det bara att klistra fast med decopagelimmet. Kladdar på ett laget och sätter fast bitarna, sedan är det bara att låta det torka och måla ett nytt lager ovanpå. Sedan blev resultatet sådär!


Jag är nöjd över vad jag åstadkommit idag, nu längtar jag bara tills jag har någonstans att sätta upp dessa ramar. Vad jag ska ha för foton i har jag inte riktigt bestämt mig för ännu, men jag tror det blir något som går åt svartvitt. Återkommer med bild då de kommit på plats och foto sitter i.
◊ Pyssla | | Kommentera |

What a beautiful day.

Idag då jag vaknade var det första jag gjorde att ringa min käre mor. Jag beslutade mig för att åka hem till huset och träffa min mor och far under dagen. Klockan 13 så ringde det i mobilen och mamma stod utanför för att plocka upp mig. Jag tog på mig skorna och låste dörren, gick över gräsmattan för att ta mig till bilen.

Då jag kom hem så satte jag mig vid köksbordet och kikade runt lite på Panduros hemsida eftersom jag visste att de nu hade rea på en massa saker. Medan jag sitter och ska beställa plingar det på dörren, där var Momma och Moffa som hade vart i stan och handlat lite. De kom in och fikade lite med oss. Efter att de åkt så åt vi lite mat sedan var det dags för att min beställning på Panduros hemsida skulle bli av. 
Jag beställde dessa saker;


Text i trä, Carpe Diem som ska målas och sättas upp på en hylla då de är klart.


Dekorkulor av keramik-liknande material som jag planerar att hänga upp i fönster,
sex stycken men två olika storlekar, tre av varje.


Hänge som jag ska göra något snyggt halsband av,
kanske något som går i läder, har inte riktigt bestämt mig ännu.Förvaringsaskar som man kan ha exempelvis pärlor. 
Har funderat på att ha andra grejer än bara pärlor i,
tyvärr vet jag inte riktigt vad ännu men det hinner jag komma på.


Sedan kom älsklingen och hämtade mig så for vi tillbaka till lägenheten, där satte han sig för att spela lite medan jag skulle pyssla. Målade om ett par gamla ramar som var orange/röda till vita, det blev en del lager med vit färg och kan inte riktigt fortsätta med dom förens de har torkat ordentligt så min plan är att jag fortsätter imorgon medan älsklingen är på jobbet.
◊ Shoppa | | Kommentera |
Upp