♥ Känna sig finare..

Igår kväll satt jag och fundera på vilken otrolig känsla det är att kunna få någon annan glad.  Har ni någonsin tänkt på att när man exempelvis säger till en främmande människa lika som en person man känner att de har en fin tröja, är fin i håret eller ja, vad som helst i princip så blir personen så himla glad och vem vet, det kan kanske t.o.m vara så att de var deras höjdpunkt på hela dagen!

När jag gör naglar och jag kan se hur glad en person verkligen blir så är känslan inombords obeskrivlig, och om jag kan lyckas få någon annan att må bra och trivas bättre med sig själv och faktiskt känna sig finare än dom redan är, så blir ju även jag glad!

Jag brukar även färga och noppa ögonbrynen och ibland också fixa lockar i håret på andra, men en grej som verkligen fick mig att bli rörd var då jag hade en 16 årig tjej hos mig som var väldigt blyg och försiktig av sig, hennes mamma kom för att både noppa och färga sina och dotterns bryn.  Efter hon hade vart här så fick jag höra att hon hade sagt en sak till sin mamma som verkligen berörde mitt hjärta; tack mamma, nu känner jag mig finare!
Det är en obeskrivlig varm känsla inombords då att de lilla jag gjorde fick en ung tjej att må bättre och känna sig finare! Jag tycker om att göra saker för andra och speciellt då jag ser att dom blir glada av detta. Jag vet själv hur svårt det kan vara att leva ett liv med sin spegelbild visar något man har svårt att tycka om. Och just därför kanske jag tycker extra mycket om att få pyssla om någon annan att känna sig mer trygg och fin i sig själv. 


Kände för att dela med mig av en bild på några naglar jag gjort.
 
 
Killar har lite svårt att förstå sig på oss tjejer som vill piffa till och fixa oss, visst är det så att en bra kille ska tycka sin tjej är fin utan att hon behöver vara sminkad, fixad i håret eller ha fixade/målade naglar. Men samtidigt måste en kille förstå att det är faktiskt en viktig del att just få pyssla om sig själv som tjej, vi behöver våra SPA-dagar, fixade eller målade naglar, spraytan, hårklippningar, hårförlängningar och såklart hårfärgningar och kanske t.o.m långa vackra fransar. Alla tjejer har olika grejer de spenderar kostnaden lite mer på och den kostnaden är egentligen ingenting om det kan få oss att känna oss finare och trivas med oss själva mer!  Så jag tänker absolut uppmuntra folk att faktiskt unna sig själv tid och kostnaden på att göra sakerna som får en att känna sig finare!

 
Nu blev de mycket svammel av hela inlägget, då jag hade en helt annan syn på hur ja skulle formulera mig i detta inlägg. Men jag hoppas ni förstår budskapet i det!
◊ Naglar, ◊ Skönhet, ◊ Vardag | Astonishing, almond, almondshape, art, ballerina, black, blue, blå, bohemic, bohemisk, boho, fade, feather, fjäder, fransk, fräsch, förlängning, förstärkning, gel, gele, gellack, glitter, gold, grey, grå, guld, mandala, mandalada, mandelformade, måla, mönster, nagelgiganten, naglar, nailart, nails, nded, neutrala, ombre, orange, skönhet, tape, tejp | | En kommentar |

♥ Fransk med gellack..

Eftersom Madde och jag kom fram till att det skulle ta nästan 7 veckor innan vi skulle kunna fylla på hennes naglar då vi går om varandras semestrar, så beslöt sig hon för att ta bort allt material och lägga på gellack istället så naglarna ändå fick som en förstärkning men ändå lätt för henne själv att ta bort om de börjar släppa.
Så fransk gellack blev det, så snyggt och fräscht! Madde var väldigt imponerad över hur långa hennes naglar hade blivit på den här tiden hon hunnit ha sina gelenaglar och då har jag ändå kortat dom lite.
Kan säga att de fanns nästan ingen frikant då vi började så jag kan inget annat än hålla med henne.
 
 
◊ Naglar, ◊ Vardag | Astonishing, fransk, fräsch, förstärkning, gel, gele, gellack, nagelgiganten, naglar, nailart, nails, nded, neutrala, sommarnaglar, vit, vitt | | 3 kommentarer |

♥ Sommar naglar...

Dags för ett nytt inlägg med naglar. Var lite extra noggrann med att ta före bild denna gång, då hon hade en lite annorlunda nagel. Hon har klämt nageln då hon var liten och sedan dess har hon haft den skadan på nageln och har tidigare även varit hos nagelteknolger så jag kände mig inte så feg på att ta mig ann utmaningen. Älskar verkligen att få se skillnad såhär tydligt som man gör på just denna sortens naglar!

Fick helt fria händer och då jag får den möjligheten så lyser jag inne i nagelsalongen. Det viktiga är inte att bara gå lös med fantasin, utan kanske mer att man känner efter vem är personen, vad passar personen ifråga och sedan låta fantasin flöda. Nu vet jag att hon inte är feg på färger eller glitter så därför valde jag ganska snabbt att något åt det hållet skulle de bli. Orange stuk tyckte jag passade henne, valde mellan grön, gul eller orange men just då för tillfället kändes orange som den rätta färgen!
Tyvärr gör inte glittret sig till sin rätta färg, då den verkligen var mer åt de hallon/orangea hållet måste jag säga. Hon verkade iallafall vara väldigt nöjd då hon gick därifrån vilket glädjer mig!
 
 
 
 
Ni som inte vet så har jag en nagelinstagram man kan följa om man vill; @glamorousfingers
därför är den texten under vissa bilder.
◊ Naglar, ◊ Vardag | Astonishing, fade, förlängning, förstärkning, gel, gele, gellack, glitter, handmålat, handpainted, nagelgiganten, naglar, nailart, nails, nded, orange, pastell, sommar, sommarnaglar, vit, vitt, white | | 2 kommentarer |
Upp