Bakdag och älsklingens födelsedag.

Igår så började älsklingen jobba igen, vilket kändes konstigt då han vart hemma en vecka med mig och Rocky. Lillkillen har vart ganska gnällig och det har vart svårt och tyda om det är för uppmärksamhet eller om de är för att han börjar säga till att han vill gå ut eller något annat. Igår så fick jag för mig att jag skulle baka lite maränger som min syster gjorde då Maya fyllde år. Så jag tog receptet ifrån hennes blogg, men eftersom jag inte är van eller jag är dålig rent ut sagt på att baka och blir mest upp stressad av det så ringde jag nog ett par antal gånger till henne och fråga om råd. Vilket som så tyckte älsklingen otroligt mycket om dom och ville att jag skulle göra mer tills idag.


Eftersom idag är det så att min älskade älskling fyller ju faktiskt 22 år idag. Så stort Grattis på dig älskling! :) <3 Så idag kommer vi också att ha folk hos oss. Både min och Antons familj kommer komma ikväll, men de roligaste av allt är väl att alla barnen också kommer hit.


Just nu håller jag på och väntar på att marängerna ska bli klara, så att nästa plåt ska in, sedan så är det dags att börja med muffinssmeten, för då ska jag göra muffins. Medans jag sitter här och bloggar så ligger lillkillen och sover på mina fötter men snart kommer han undra vart jag tar vägen då jag ska ta och plocka här hemma så att det är snyggt och fint.

♥ Övrigt | | En kommentar |

♥ Rocky

Kan inte låta bli att lägga ut lite bilder på Lillkillen våran. Han är bara för go och snäll, självklart är han duktig också eftersom han lyssnar och lär sig så snabbt. Runsrenheten tog han en dag att komma in i även om det sker någon olycka för att han inte kan vänta så är han otroligt duktig.

Att han är så duktig att söka saker är vi nog mest imponerad av. Först busar vi lite och gömmer leksaken och säger åt honom att leta och han hittar alltid leksaken utan hjälp och trots att han inte sett vart vi gömmer.

Ordet nej har han alltid reagerat på men nu lyssnar han ofta på sitt, lugn, loss, kom, Rocky mm. Trodde saker och ting skulle ta längre tid men han är nog smartare än jag trodde, hade inte förväntat mig det av Lillkillen våran på ett tag. Men självklart är jag glad att det går lättare än jag trodde.image descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage description

◊ Rocky | | Kommentera |

♥ Söndag

Gocarten gick jätte bra igår, det var riktigt kul även om jag kom sist på alla tävlingarna. Inte förns sista loppet började jag förstå mig på att det inte var så farligt att hålla gasen i botten i kurvorna men det är helt klart något jag vill göra om igen. Blev lite åksjuk av mig själv men tror att det kan ha vart med nervositeten och avgaserna som blev eftersom alla varvade mig hela tiden, hehe.

Idag tänkte jag och älsklingen åka och hälsa på hos hans pappa på dagen men då vi redan var påväg så visade det sig att dom var i Umeå så vi for ut på djurmagazinet och kollade lite. Sedan for vi ut till mamma. Tyvärr så jobbade pappa så vi träffade han bara en snabbis. Rocky busade på och härjade lite men som vanligt så går han och lägger sig i sin väska där vi har hans saker då vi åker till andra. Skönt att han kan finna ro och bara gå och lägga sig och sova. Eleni, Patrik och Maya kom medan vi satt och åt. Man hann ju pussa och gosa på Maya idag också vilket alltid är mysigt. Hon är ju bara för go trots att hon är så envis.
 

◊ Rocky | | Kommentera |
Upp