◊ neutralt & fräscht.

Ja nu var det verkligen längesedan jag satt och skrev, men efter uppdateringen på datorn till windows 10 och allt fastnar titt som tätt och att datorn blev ruskigt slö fick mig att tappa suget helt att ens prova att sitta vid datorn, jag ska ta och rensa ur den och se om det går att ordna till. 

Som ni alla vet är jag diplomerad nagelterapeut nu och till hösten så ska jag starta upp företaget på riktigt kan man säga, håller redan på med uppstartet av företaget och alla papper ska vara inskickade till den andra juli. Men inte förrän augusti får jag tillträde till salongen och nya kunder kommer få komma. Är otroligt roligt och fruktansvärt skrämmande på samma gång, men det ska förhoppningsvis gå bra!
 
En annan sak som jag kan berätta är att i söndags blev jag gudmor och anton gudfar, vilket känns jätte roligt! 
 
Tänkte visa er svärmors naglar som vi gjorde förra veckan tror jag !? Börjar bli smått dagvild tror jag. Hur som helst, de blev rosa som är lite transparant så att man ska kunna se hennes egna friakant och för att få ett fräscht intryckt!
 
 
 
 
 
Min nagelinsta; @glamorousfingers
◊ Naglar, ◊ Vardag | | 2 kommentarer |

◊ black lace.

Om ni visste hur många timmar jag väntat på att få göra detta blogginlägg, då min dator helt plötsligt fick för sig att uppdatera hela systemet och gå över till windows 10. Jag hade kryssat att jag inte ville göra detta och trots det så tyckte "den" att det var dags, mycket irriterande och samtidigt rädsla att alla bilder och grejer skulle försvinna då jag inte har lagt över alla nagelbilder eller resor mm på externa hårddisken. Men allt var kvar(som tur är), och hittils kan jag inte påstå att jag är impad av windows 10 då min dator laggar och fastnar för varje bokstav jag trycker in för att skriva den här texten, suck och pust säger jag bara! Tyckte min dator var smått seg innan men nu är den fruktansvärt seg måste jag säga, så de blir väl till att jag måste rensa den och vara duktig här någon dag snart!
 
Men jaja, hur som helst så ska jag komma till saken med inlägget, idag hade jag en av mina modeller på återbesök för att ta bort den franska, ändra form och färg på naglarna! Dessa naglar blev det efter lite fundering på vilken färg då hon ska ha naglarna till två bröllop och inte bestämt vad hon ska ha för kläder till, så säkra före det osäkra körde vi svarta naglar för att kunna matcha allt! Dock satt jag nästan helt tomhänt på idéer då hon helst inte ville ha något så att utväxten skulle synas så väl, utan helst att allt hände längst fram på nageln, så jag gjorde de första som fall mig i tanken och här är resultatet! Måste säga att jag älskar verkligen det svarta glittret som påminner om spets! Det är så magiskt och jag måste verkligen köpa in det vita och det blåa vid nästa beställning då de är så underbart häftigt och går att göra så mycket kul av det!
 


Min nagelinsta; @glamorousfingers
◊ Naglar, ◊ Vardag | | 3 kommentarer |

◊ Student naglar.

Idag har jag haft en student hos mig som gjort sina studentnaglar, det är en föredetta arbetskamrats dotter. Som ni ser var hon en nagelbitare, och hon visste redan vad hon hon ville ha så de blev ganska enkelt. Känner hur jag börjar få mer och mer kontroll över gelen så att jag inte behöver fila lika mycket vilket sparar in min tid. 
Innan hon gick så tackade hon mig och sa; "jag är fettnöjd!" Tyckte den kommentaren var oslagbar hehe!
 
Min nagelinsta; @glamorousfingers
◊ Naglar, ◊ Vardag | | 2 kommentarer |
Upp