♥ En regning dag i Sundsvall...

Idag har det bara regnat och regnat, Anton har vart hos sin mor och tvättat Kreta-smutsen medan jag vart på kortare promenader ute i regnet eftersom inte Rocky heller uppskattar regn särskilt mycket. En kvarts promenad blev till säkert en 30 minuters eftersom han helst av allt ska streta emot, men kom tussandes försiktigt bakom mig i sin regnkappa. Sedan har jag försökt göra nytta med att stor städa, dammsugit och torkat av varenda grej.

Nu på kvällskvisten passade jag på att göra om en ring som jag fått av min mor för att den var trasig, vart riktigt bra faktiskt, dock har jag ju inte någon häftig touchmobil så att jag kan knäppa kort och lägga ut, och ingen av mina kameror verkar pigga på att vara igång då jag försöker ta kort. Får se om de kommer någon bild imorgon.

◊ Vardag | | En kommentar |

♥ Hemma i kalla Sverige..

..igen då. Man kan säga att jag inte riktigt ville hem, tiden gick för fort och det känns som om vi knappt vart borta. På ett sätt är det alltid skönt att komma hem och man kan säga att vi fick oss en liten chock. Vi har alltid tyckt att vi har bott i en mörkhåla men igår kväll då det var mörkt ute och vi kom in och ingen lampa ens var tänd, så tyckte vi båda två att vi hade det så ljust och fräscht här hemma. Det var däremot fruktansvärt kallt hemma så vi tände ljus i hela lägenheten för att få upp värmen. 
Sedan kom lilleman hem överlycklig att se oss, vilket jag också var att se han! Han flög på Anton då han öppnade dörren, sedan då han fick syn på mig så hoppade han och var helt tokig i oss. Senare i soffan då vi tittade på tvn, låg han och sov i min famn i över en timme, det var så himla mysigt.
Vaknade på natten av att han hoppat upp och lagt sig i fotändan och sov med oss, normalt sett brukar han inte vilja ligga och sova med oss eftersom vi rör på oss så mycket under natten. Men i natt sov han hela natten med oss och på morgonen kom han krypandes och la sig på bröstkorgen och bara myste med oss. 

Nu har vi tänt ljus i hela lägenheten igen och har börjat få iordning, det har vart en tuff dag för Anton med blandade känslor. Då Anton fick ett mindre roligt besked på våran 2årsdag på kreta då hans farfar gick bort. Idag blev det verkligt och starka känslor kom över honom. Så ikväll är det mys och bara ta de lugnt.
◊ Vardag | | 2 kommentarer |

♥ Fina naglar...

Igår var jag hos en bekant och fixade mina naglar. Det är så himla skönt att ha långa fina naglar med franskmanikyr som inte lossnar som det blir då man målat det själv, fast då brukade även naglarna gå av direkt.

Jag har bestämt mig, även om jag inte hittar en utbildning att gå för rätt peng så ska jag börja göra själv, jag får helt enkelt leta mig fram till vägledning på annat vis och öva tills jag får till det rätt! För jag vill och tänker faktiskt fixa detta. Frågan är bara om man ska göra akryl eller gele.

Förra gången hade jag ju gelenaglar och det enda som var problemet med dom var väl att de gärna ville släppa på sidorna efter tre veckor. Men nu har jag akryl så jag vet inte riktigt hur bra detta är. Men jag får helt enkelt se, priserna på akrylgrejer är mycket billigare vilket fall, så vi får helt enkelt se. Hoppas på att jag kan gå på ett återbud hos henne så att jag ser hur man fyller på då det är akryl.

En bild på mina naglar bjuder jag på som hon tog.

 
Annars har jag tusentals med idéer till Elenis och min framtidsdröm.. Spånar vidare hela tiden! Det är bara att börja tillverka efter Kreta Eleni så vi har prototyper till sidan våran. Iiih, jag är så ivirig för idéerna bara sprutar ur huvudet!
◊ Vardag | | 3 kommentarer |
Upp