♥ Senaste naglarna..

Jessica är ju en person som vill ha nya grejer på naglarna så jag får alltid gå vilt med min fantasi och testa en massa nytt. Förra veckan på onsdagen så gjorde vi neutrala med handmålade leopardmönster.
Tänkte också passa på och säga att snart är min "mini salong" helt klart, bara småfix och två tavlor som ska målas. Men fick inviga då den var uppdaterad med Jessica förra veckan. Och en till rolig sak är att min kära mor har övervägt att hon ska fixa fina naglar fram över, äntligen! Jag har väntat på den dagen då hon skulle bestämma sig.


 
 
◊ Naglar, ◊ Vardag | | 2 kommentarer |

♥ Väntar på ett mirakel...

Har inte viljat blogga riktigt, då de känns som om mitt huvud är alldeles för fullt med tråkiga nyheter som snurrar runt runt. Det har varit en jobbig tid och de verkar aldrig ta slut, men allt jag gjort är att bitit ihop och försökt vara stark, och jag tänker fortsätta med det, så här står jag på båda fötterna och är redo att möta allt som kommer min väg.

Denna vecka har jag vart ensam då älsk spenderat sin tid i stor staden på kurs igen, sista veckan tack och lov! Då jag var yngre och hade mycket i skallen så målade jag tavlor, rensade skallen helt enkelt. Och vet ni vad? Då man är ensam i ca 6 dagar så har man mycket tid att fundera, så för att rensa mitt huvud så har jag i pricncip målat och skapat hela dagarna, tills jag gått och lagt mig.

Jag började söndagkväll med att måla om skrivbordet inne i "salongen"(fd pysselrum). På måndag gjorde jag om mina naglar vilket är ett skapande! Tisdag fortsatte jag och måla om möblerna i "salongen" och gjorde klart de sista. Sen på onsdag träffade jag Jessica och lunchade tillsammans och körde en heldag tillsammans! Gjorde även om hennes naglar. Idag har jag målat två tavlor, en som jag påbörjade för 4 år sen, och en helt ny som ska vara inne i "salongen". Kommer komma bilder på allt framöver, måste bara fixa det, hehe. 

Hoppas eran vecka har varit bra!
◊ Vardag | | 2 kommentarer |

♥ Vitt är fräscht..

Idag så har jag vart på stan med Jessica och sen så fixade jag hennes naglar, vi kom överens om vita fräscha naglar för att få lite vårkänslor, Jessica vill så gärna ha ett kors på en av naglarna och jag hade aldrig tidigare gjort varken helvita gelenaglar eller kors tidigare så det blev en utmaning, till slut blev det iaf svarta handmålade kors, hade önskat att jag vågat göra mer avancerat kors, men Jessica var supernöjd och det var det viktigaste!


 
 
◊ Naglar, ◊ Vardag | | 2 kommentarer |
Upp