♥ 22 & 23 veckor

Förra veckan på tisdagen den 17 april blev Rocky 5 hela månader gammal så han börjar bli en ganska stor kille nu även fast jag inte vill det riktigt ännu, det går så fort! Men han växer och blir snart en stor kille och det är spännande att se men de är ju så mysigt att ha en valp. Men man kan inte stoppa det naturliga med livet. 

Valptänderna har börjat ramla lös en efter en, ett tag hade Rocky dubbel rad på ovansidan med valptänderna och de nya, nu har han en kvar som är dubbel. Igår kväll upptäckte jag däremot att han har knappt några tänder nere efter att han hade busat med Jonna. Han har två mini tänder som är hans valptänder plus hörntänderna och sedan har han tappat de andra.
Han har verkligen fått gluggar och ni ska få se en bild på hur knasigt det kan se ut. Och tro mig de var inte det lättaste att få honom att gå med på att visa upp sina gluggar. Man kan också se att en tand verkar vara påväg upp om man kollar åt vänster på bilden bredvid de där mini tänderna.


För övrigt så har Rocky inte lärt sig något nytt, han har däremot blivit duktigare att gå i koppel och jag har insett att han inte gillar regn för han skämms då han blir blöt, hehe. Men det kommer att komma nya trix snart.
◊ Rocky | | 3 kommentarer |

♥ Inte bara en hund.

Våran älskade lilleman är inte bara en hund har jag märkt, han verkar ha mycket av kattgener i sig. Då han jagar en boll så är det mer kattliknande rörelser än hund. Ibland låter han mer som en gris än som en hund. 

Jag har märkt att Rocky gillar att kolla ut genom fönstret precis som innekatter brukar göra, han älskar att kolla på bilar, folk eller hundar som går förbi utanför. Så härom kvällen gjorde jag iordning en plats åt honom att sitta i fönstret och stod bredvid så att han inte skulle få för sig att hoppa ned ifrån fönstret. Han satt och kolla och kolla och var helt inne i vad som hände utanför. Så fort han såg en hund satt han; mmfoff... mmmfoff... voff.
Ibland vart han så glad att jag trodde han skulle slå omkull lampan, svansen gick så de klingade bra i fönstret.

◊ Rocky | | Kommentera |

♥ Garderob rensad 95%.

Nu är garderoben nästan helt rensad, vi kan säga att det är ca 95% kvar eller mindre t.o.m. Det är bara de jag har på galjarna som ska kollas igenom och så är det en korg kvar. Jag är ganska stolt över att jag var ganska hård denna gång då jag rensa, för de försvann ca 65 plagg, mer eller mindre!

Så jag tycker jag har gjort en bra insats, sedan så håller jag ju på att rensa skor, men väntar på att man kan ta upp skorna som är i källarn och kolla igenom dom. Jag har mycket svårare att göra mig av med skor. Men jag tror faktiskt att dom jag hade på kanske högen och dom som jag har bestämt mig för att hiva iväg kommer nog bli mer. Dom som jag vart osäker över känns det som att jag överväger att bli av med faktiskt. Vi får helt enkelt se hur duktig jag är, men jag försöker.
Jag är nöjd över garderobrensningen för nu har jag mer koll på vad jag äger och jag tror faktiskt att jag skulle kunna göra mig av med fler plagg på t-shirt och linneavdelningarna jag har. Men vi får som sagt se om de blir mer.
♥ Övrigt | | Kommentera |
Upp