♥ Dagarna bara flyger förbi..

Nu springer tiden förbi minsann! Snart är det första advent och jag har inte riktigt någon aning om vad jag ska ge i julklappar ännu! Tror jag måste ta och planera hur vi ska hinna med och slippa den där julstressen som gärna följer med julmyset varje år. Ett framsteg vi gjort är att vi i söndags tog tag i förrådet och rensade ur lite så vi lättare kan komma åt allt julpynt då tiden snart är inne.
Jobbar heltid denna vecka så man är lite plumsigare i skallen än vanligt, men jag tänker inte klaga för det! Kanske t.o.m de är då de är som viktigast att planera, när man lättare glömmer saker, hehe!

För övrigt har vi en liten kille här hemma som är väldigt frustrerad och frustrerande för oss. Förra veckan någon gång börja vi upptäcka att han gnällde och hela tiden sökte uppmärksamhet mer än vanligt. I natt var nog värst, kunde inte somna, och då jag höll på att somna så hör jag hur han står och gnäller vid fotändan. Ropade på honom och sa åt han att lägga sig, jovisst gjorde han det men i bara en minut max, sen upp igen och vimsar omkring och kunde inte finna ro. Börja klämma och kolla så han inte har ont någonstans men inget verkade vara fel. Det enda som kan ge en förklaring till detta hopplösa beteende är att någon tik som löper i närheten. Trots hans hela 3 år har vi aldrig sett detta beteende, men nu var väl den tiden kommen att han ska börja reagera på det. 

Efter maten tog vi tag och plocka och städa här hemma och sen tog vi oss en lång promenad alla tre, vilket var underbart skönt. Det är skönt att ha städat och ordning i hemmet men den bästa känslan är när man blir sådär skönt trött och lite slö efter en lång promenad i kylan! Jag kan inte säga att jag är så superduktig med lång promenader i kylan men med rätt kläder, tempo och inställning blir allt möjligt! Ska definitivt fortsätta med det då jag faktiskt var duktig i sommar med promenader hit och dit så varför är man så dum att sluta så fort kylan kryper fram!? Man får helt enkelt inte känna efter utan bara göra det!

En till sak som hänt är att jag fått veta att jag har folsyrebrist så nu ska jag äta tabletter för det i tre månader och sedan ska jag göra ett nytt prov för att se så att jag fått bättre värde och förhoppningsvis blir jag piggare på köpet. Hade ingen aning om vad det var eller att det ens fanns, hehe, har bara försökt vara duktig att kolla blodvärde och socker. Man lär sig mycket av att jobba på en Hälsocentral, samtidigt som man inser vilka "fel/sjukdomar" man har som man inte hade en aning om, haha.

Nä usch, vilket långt inlägg. Och nu är mitt huvud plumsigare så nu ska den få glo lite på tvn innan det är dags att krypa till kojs! Hoppas ni haft en bra dag!
 
◊ Vardag | | 2 kommentarer |

♥ Längtan efter solen...

Tänkte bara titta in en snabbis här innan jag ska lägga mig.
Har hållt på och flyttat över bilder ifrån mobilen till datorn. Fann då dessa underbara på Rocky, varje morgon på sommaren lysar solen i vårat sovrum och där ligger han och bara njuter, det är så att man t.o.m kan se på bilderna hur skönt han tycker det är. Detta fick mig att inse hur mycket jag saknar och längtar efter ljuset då de mestadels är svart ute.
Och jag bjuder på stöket i bakgrunden då jag tyckte Rocky såg så mysig ut då jag ville dela med mig av dessa bilder.
Annars så hoppas jag att ni haft en bra fredag! 
 
 
 Du är mitt lilla hjärta...
◊ Rocky, ◊ Vardag | av, blandras, brun utan sol, dog, hund, jack, jack russell, lahsa apso, mys, mysigt, njuter, njuter av solen, russel, shitzu, solen, sommar, tax | | 2 kommentarer |

♥ Ring av en tesked...

Att göra om skedar till smycken var roligare än jag hade kunnat ana! Fick några nya in i samlingen av min mormor som hon inte använde längre, ni kanske minns den första som jag gjorde då jag endast använde skaftet för att få till en ring. Nu har jag använt mig av hela skeden och älskar hur lätthanterlig den var, materialet var liite hårdare men den formade sig och följde verkligen och la sig som jag ville. Knappt några skador, vilket jag är väldigt nöjd och glad över! Tycker verkligen om stilen på ringen och att det gick att använda hela! Tusen tack gulliga lilla moms för skedarna, de känns jätte roligt att få återanvända dom och skapa något nytt av dom!

 
◊ Smycken, ◊ Vardag | annorlunda, gåva, handgjord, handgjort, julklapp, present, presenter, ring, silver, sked, skedring, smycke, smycken, tesked, tips, vackert | | 3 kommentarer |
Upp