♥ Ensamhetsträning.

Idag har jag kämpat på med ensamhetsträning och hoppet om att inte höra han skälla. Inget skällande denna gång vilket fall, men jag körde lite olika metoder och började med små minuter och varje gång de var tyst, kom jag in och gav han en godis och beröm. Efter några gånger så började gnällandet bli mindre och mindre. Efter 2 minuter var det tyst på allt gnäll och vips så var han ensam i en kvart utan ett gnäll. Nu börjar vi gå åt rätt håll och imorgon har våran granne Frida vart så snäll att hon ska låna ut sin babymonitor en stund under dagen imorgon. Så då ska jag pröva att stå ute och invänta tiden, vi kunde ju önskat att det var sommar nu för då hade jag kunnat suttit ute på gräsmattan och solat. Men nu får jag helt enkelt stå ute i blasket och snön och invänta och ta tid. Värsta fall får jag väl bygga en snögubbe, hehe. Näe men kanske jag kan ta med mig en tidning och läsa utomhus och sitta på bron vilket fall. Kan vara en idée. Men jag är mest väntansfull över hur bra eller hur dåligt det kommer gå. Men förhoppningsvis går detta jättebra! Jag håller tummarna för det vilket fall!
◊ Rocky | | En kommentar |

Gamla målningar.

Jag hittade lite bilder på målningar som jag gjort för ett bra tag sen på datorn som jag tänkte lägga upp.

◊ Måla | | Kommentera |

Olika kuddar.

Nu är jag inne på kuddfronten och funderar och finular.. Kuddöverdragen i vardagsrummet är jag äntligen klar med så de är inte något jag behöver fundera över på ett tag för nu hoppas jag på att de ska hålla ett tag iaf. Men vilket som så har vi tre svarta kuddar som vi använder då vi ligger och tittar på tvn på kvällarna, vi byter helt enkelt ut våra "finare prydnadskuddar". De svarta är mycket bekvämare så de är inte det att vi är rädda att förstöra dom eller använda dom. Men nu har de kommit till stadiet då de ser ut att vara så slitna precis som alla svarta grejer blir med tiden, lite gråaktig på vissa ställen. Men det är egentligen inte det som gör att jag vill byta ut dom, jag vill ju ha in mer ljus. Så för att få de svarta kuddarna att passa in och för att jag ska få in mer ljus så har jag fastnat lite. Våra andra kuddar är limegröna och rosa med en toning av beiga/naturvita hållet. Men jag är inte så säker på att jag vill ha in mer beiget i detta rum eftersom tapeterna är beige och brun. Rosa vill jag defenitivt inte ha in mer eftersom de får inte se för feminint ut. Limegrönt är jag osäker, skulle gärna tänka mig att ha kuddarna i vitt och grått, gu vad jag tjatar om dom färgerna känner jag. Allt jag pratar om att jag vill ha är ju i grått och vitt, hehe. Men jag vet inte alls hur jag ska lyckas få detta att bli bra. Några ifrån hemtex som jag kan tänka mig kanske kan passa eftersom de har typ samma material som de andra prydnadskuddarna.
Men till sovrummet då, där vill jag ha olika sorters kuddar. Där funderar jag på att ha både vita, gråa och kanske någon med lite färg, text eller snygga mönster. Något som dessa kanske. Hittat dom både ifrån ikea, hemtexHM och åhlens.

 
◊ Inredning | | En kommentar |
Upp