♥ Sofföverdrag...

Idag har jag vart ensam sedan jag kom hem, tur man har den lilla mannen i huset, även om han har vart omöjlig vissa stunder och vi bråkat en massa. Älsklingen har inte kommit hem ifrån jobbet ännu, och han har jobbat över 12 timmar för längesedan. Längtar efter han då vi knappt setts eller pratas vid på flera dagar, tiden för hemmamys framför tvn har inte riktigt funnits där då vi mest flängt hit och dit de senaste veckorna. Men vi får se då vi kan ta igen det och verkligen bara ta det lugnt och mysa, han och jag! Hoppas på att han kommer hem snart bara!

Nu sista timmen har jag kollat runt på sofföverdrag, prismässigt är det inte sådan stor skillnad, men färger... vad ska vi ha för färg? Egentligen vill jag ha en vit, men de vet jag är omöjligt då vi har den lilla i huset, svarta hårstrån vid dessa håriga perioder går inte riktigt ihop med en vit soffa, så man måste tänka lite praktiskt.

Jag står i valet och kvalet om mörkgrå, ljusgrå, brunaktig eller beige. Vi har en beige soffa nu är vi dumma som köper ett överdrag i samma färg? Jaaa jag vet inte, är rädd att en mörkgrå blir för mörkt och att en ljusgrå inte ska passa in.. Därför tänkte jag be om råd, har fångat upp några som jag fall i smaken och som just nu ligger på Ellos hemsida. Har numrerat dom så tyck gärna till så jag får lite feedback!


 
Nu ska jag bädda upp och dra mig tillbaka då jag ska upp imorgon för jobbet. Sov så gott!
◊ Inredning, ◊ Vardag | | 5 kommentarer |

♥ Fullt ös..

Igår började dagen med att snabbstäda lite, sen kom Annelie, Kim, Victor och Wincent förbi, och Elin kom också för att göra sina naglar och efter att Annelie, Kim, Victor och Wincent hade åkt så kom Elins kille Daniel och deras lilla pojk Charles. När Elin och jag var klara med hennes naglar så for vi iväg till Kim och Annelie på middag och filmmys, vi vart kvar där till klockan var halv 1. 

Idag så har jag fixat lite med mina naglar och sen städade vi trappen och sen blev det en tur till Bredsand med grillning och åt mat ute för första gången i år. Mycket trevligt, sedan så for vi till Eleni, Patrik och Mayas nya lägenhet och hjälpte till och plocka upp lite saker, killarna tog det tunga och jag hjälpte till med det lätta kartongerna. Dom kommer få så himla fint!

Nu är det soffläge och så har vi besök av Adam. Sen är det sova som gäller då det är jobb nu måndag, tisdag, onsdag.

Nu tänkte jag kika runt lite på internet då jag letar efter nya möbler hit till vardagsrummet, har däremot fått en idée hur vi löser det med tv-bänken. Jag spånar vidare på nya idéer, ska måla mer snart på hyllorna så vi får mer vitt. Men vet inte om jag ska ta det eller om jag ska ta och göra klart i köket. Jaaa... mycket idéer men vet inte hur vi ska lägga upp tiden.
◊ Vardag | | 3 kommentarer |

♥ Nästan klar..

Har egentligen inget att skriva om idag känner jag... Men ville ändå göra ett inlägg eftersom det gått några dagar igen sen sist. Har iaf äntligen planterat en blomma i soppskålen. Tackar min älskade mamma för den! 
Visst blev det bra? Eller vad tycker ni?
Jag är faktiskt riktigt nöjd över det vi har på bordet nu, även fast man inte kan se tvn från ena sidan av soffan. Men oftast ligger vi med huvudet åt andra änden så vi ser tvn hur bra som helst, det är ju bara om man är flera som det kan bli lite svårt att se igenom dom. Men då är det inte mer än att man får flytta den åt sidan. Nu är det bara vita rosor som ska få ligga på fatet, funderar på en stor och en liten.


Imorgon är jag ledig så jag ska nog fortsätta med mitt spraymålande ifall att vädret vill bjuda sol! Har nämnligen äntligen börjat spraymåla Rockys lekkorg, den är väl ganska klar så tänkte inte spraymåla den något mer tror jag men hans säng behöver få sig en ny omgång, det var ju över ett år sedan vi spraymålade den och det känns som om den tappat lite i färgen, så tänkte spraymåla den så den får lite mer vitfärg igen.
Det jobbiga är väl bara att det luktar om det, då man nyss gjort det, just nu spraymålar jag ute och bär in det i pysselrummet då det känns någorlunda torrt men som sagt de luktar ju lite sprayfärg även fast det inte är mycket så är jag rädd att Rocky känner av det, han har ju trots allt 40 gånger bättre luktsinne. Så grejerna får ju stå där inne tills det börjar lukta mindre av dom.
◊ Vardag | | 2 kommentarer |
Upp