♥ Denna dag...

... har vart ganska fullspäckad men jag tycker också att jag hunnit med mycket! Först Taktik, sedan stan med Jonna som var väldigt trevligt! Kom hem, ut med hunden, vika tvätten och plocka och dona. Hade tvätt hängandes överallt eftersom torktumlarn verkade inte fungera alls igår? Fick göra special hängare åt sängkläderna med mina staflin eftersom jag kan justera höjden på det, så man kan säga att jag hade tält i vardagsrummet.

Eleni, Patrik och Maya tittade också förbi vilket var trevligt, sen har älsklingen åkt på jour och kommer förmodligen inte hem förns runt 2-3 tiden i natt trodde han, jag hoppas att han kommer hem vilket fall. Har så svårt att somna då han inte är hemma. Är faktiskt lite smårädd för våran ytterdörr eftersom den inte alls känns säker då den gärna öppnar sig själv(därför våran dörr alltid är låst) och handtaget inte går att skruva fast utan är lite löst. Kändes tryggare då portkoden fungerade för då kunde inte vem som helst ta sig in i huset vilket fall.

Aja, jag vet att Rocky skulle vakna ifall någon kommer och göra sitt moff ljud så jag vet att något pågår, han gör alltid sånt ljud då det är kvällen om han hör något. Men jag föredrar då älsklingen är hemma med mig på kvällarna! Nu ska jag ta och krypa ned..
◊ Vardag | | En kommentar |

♥ Färdig.

Ja, nu har jag gjort mitt bästa av situationen från tidigare inlägg.. Jag var nära på att lägga av och hämta rollern och måla över allting. Men jag valde att fortsätta, resultatet är lekfullt, glatt och annorlunda. Jag vet inte om jag är speciellt nöjd. Eller om jag är nöjd i huvudtaget, men självkritisk som vanligt.

Men det är inte jag som ska vara nöjd, så jag lämnar det till de som ska ha den. Skönt vilket fall att jag är klar, då kan jag både slappna av lite eftersom jag blev lite stressad över hur det skulle gå då det bara krånglade fram och tillbaka för mig.

Nu ska jag ta och städa ihop alla målar grejer och sedan luta mig bakåt och ta det lugnt.
◊ Vardag | | 2 kommentarer |

♥ Andra försöket..

...och jag blir faktiskt lika galen! Va irriterad jag blir då det inte blir som jag tänkt mig, då jag inte kan få till det hur jag än vrider och vänder. Håller på att måla tavla men det går verkligen skit hur jag än gör. Det är bara att gå ned till källarn och hämta rollern och rolla över allting IGEN! Jag har insett att jag sätter höga krav på mig själv då de kommer till målningen men hur ska man annars utvecklas? Jag är inget proffs, men jag vill ju utmana mig själv, och faktiskt är det så att jag ger upp nu! Har prövat två olika metoder men, Jag gör det på ett nytt vis nu. Jag är faktiskt putt! Och jag vet att för varje dag som går minskar tiden. Nu tänker jag fortsätta vara putt och försöka lösa detta!
◊ Vardag | | Kommentera |
Upp