◊ Set två - Soft fransk.

Här har ni alltså set nr två på mitt lilla projekt. Ser ni hur otroligt bra detta blev?
Jag är chockad över att detta franska set blev så bra, jag trodde faktiskt det skulle synas tydligt att de var "lösnaglar". Jag tycker detta är så otroligt roligt så detta kommer ja förmodligen göra ganska ofta! Jag kan liksom bara gå in och sätta mig och göra en nagel åt gången när jag känner att jag har tid och ork eller så enkelt som att de kliar för mycket i fingrarna.

Men vad tycker ni om min idée och hur verkligt tycker ni att det ser ut?
 

Finns på instagram; @GlamorousFingers
 
◊ Naglar, ◊ Vardag | | Kommentera |

◊ Seriously shy.

Jag fick en idé för cirka två veckor sedan, en idé som jag egentligen haft men som jag utvecklade lite mer en kväll. Jag har länge vetat att man kan och även tidigare skapat lösnaglar som man kan limma fast, men i mina tankar har jag inte direkt haft idéen att faktiskt utveckla så att man kan fästa ett helt set naglar som fungerar exakt som lösnaglar. Men nu har jag det, dessa naglar sitter på en 17 årig tjej, jag såg att hon limmade fast lösnaglar på sig själv och då kom jag på det; jag ska göra lösnagar specifikt till henne!

Hon får naglarna som tack för att hon ställer upp som min nagelmodell och jag får vara kreativ när det passar mig! Jag har mätt ut hennes naglar och har som "mallar" som jag jobbar utifrån när jag gör olika set naglar, detta är mitt första test set och därför lite enklare design.

Kan ni se att detta är lösnaglar som man limmat fast? Skulle ni tänkt på det om ni inte visste om det? Förmodligen inte, vilket förvånade mig att det vart ännu bättre än jag faktiskt trodde! Imorgon ska ni få se mitt andra set naglar jag gjorde åt henne och de trodde jag skulle bli lite "sämre" pga att de blev mer "uppbyggda" men som visade sig bli ännu bättre än de här första setet! Finns på instagram; @GlamorousFingers
 
◊ Naglar, ◊ Vardag | | 3 kommentarer |

◊ Pink tutu.

Då var det dags att visa upp mina nya klor! Jag tyckte de var så snyggt att ha spets glittret så jag kunde inte motstå att göra en hel nagel på mig själv också, sedan fick jag för mig att jag ville ha något ljusare då jag hade så pass mörka naglarna nu sist. Vilket blev chockerande nog en väldigt ljus rosa men jag gillar den, de känns super fräscht och sommrigt måste jag säga. Åh ja, jag gjorde marmor igen, hihi! Det är verkligen något mer marmor jag inte kan motstå, men denna marmor är väldigt mjuk och jag gillar att man inte bara behöver ha svart vit marmor utan att man kan skapa den på en färg också! 
Vad tycker ni om mina somriga/vår naglar?


Finns på instagram; @GlamorousFingers
 
◊ Naglar, ◊ Vardag | | 2 kommentarer |
Upp