♥ Bio kväll...

Igår fick jag en förfrågan om jag ville gå på bio och se den berömda skräckfilmen Annabelle. Snabbt svarade jag; Jaa absolut.. 
Sitter nu och inväntar biosällskapet som ska plocka upp mig, men bion börjar inte förrän 21.30 och efter som Jessica förbokat måste vi vara där ett tag innan. Har aldrig sett en skräckfilm på bio och man kan väl lugnt säga att de ska bli spännande om de är läskigare på salong med främmande människor eller om det är bättre hemma i mörkret!?
Läste idag att de förbjudit den i Frankrike pga att i flera biosalonger har besökarna börja slagits i salongen!? Mycket märkligt tycker jag, och tydligen hade ett slagsmål skett även i Malmö under visning av den filmen, lite lustigt, man blir fundersam om den är så provucerande så folk börjar slåss eller om de är för att personen bredvid skrikit i örat på någon som skapat bråk.

Denna film är en uppföljare kan man säga, jag och Jessica såg den första filmen tillsammans här hemma hos mig då Anton befann sig på kurs i huvudstaden och det var då de började brinna hemma hos oss så det glömmer jag aldrig. 
Lite läskigt kan jag tycka då jag fick reda på att dessa filmer är baserad på en "sann historia"(jag vet inte riktigt vad jag tror), de världskända Ed och Lorriane Warren är det som delar med sig utav deras upplevelser med det övernaturliga. De är tydligen välkända i USA och blev kontaktad många gånger av privatpersoner som hade demoner, spöken mm. och sedan är det deras berättelse/upplevelser som filmerna baseras på. 
 
Nu jag sitter taggad och vill väldigt gärna ge mig på godispåsen som jag köpte till bion, meeeen jag ska hålla mig ett tag till. Det är tur att jag har en skräckfilms-kompis, Jessica och jag brukar alltid titta på skräckisar ihop. Det roliga med att se skräckfilmer med Jessica är att hon är så sjukt rädd men hon ska ändå bara se filmerna!
◊ Vardag | | 2 kommentarer |

♥ Neutrala med vittglitter...

Igår hade vi främmande utav Veronika och Emil, trevlig kväll med film, naglar, onyttigt och babbel! Tack så mycket för igår, hade det verkligen trevligt! 
Veronika och jag passade också på att fixa hennes naglar då hon inte längre kunde hålla sig. Vi körde neutrala med vittglitter och mandelformat, ja mandelformat är stort nu och även super läckert tycker jag! Tycker det är otroligt roligt att jämföra hur man har utvecklas under dessa två år. Sist jag gjorde naglar på Veronika så hade jag inte hållit på så speciellt länge och jag minns att jag tyckte det var väldigt pillrigt på hennes små naglar, iallafall då man skulle göra franskt, denna gång gick det betydligt mycket snabbare, inte bara för att vi körde på en lättare design utan också för att det är lättare att göra mandelformat på hennes små naglar!
Såhär blev det och hon sa att hon aldrig hade haft så fina naglar så jag tror det blev helt klart godkänd!
 
Så vad tycker ni?
◊ Naglar, ◊ Vardag | almond, almondshape, förlängning, förstärkning, gel, gele, glitter, mandelformade, nagelgiganten, naglar, nails, nded, neutrala, pink, rosa | | 2 kommentarer |

♥ Vilka sjuklingar..

Jaa, som rubiken talar. Det känns lite som ett skämt vilka sjuklingar vi är denna lilla "familj", jag som sitter och äter antibiotika mot lunginflammation(en väldigt snäll variant som tur är), Anton sitter med en dunder förkylning och Rocky med öroninflammation.
Känns ganska otroligt att vi allihopa har något "fel" just nu. Förra veckan fick jag reda på att jag har lunginflammation, nu äter jag sista tabletten imorgon och har börjat märka att den envisa hostan börjar gå sin väg efter tre månader.
Sedan har Anton under veckan fått en förkylning som verkar bita sig fast och bli sämre, och sist men inte minst så upptäckte jag förra måndagen att något inte stod riktigt rätt i örat på Rocky, har nu idag varit hos veterinären och fått veta att det var som jag misstänkte att det är en öroninflammation det rörde sig om.
Så nu ska Rocky äta smärtlindrande och det ska tvättas och droppas en massa i örat och sedan ett återbesök om två veckor så de kan kolla att det är helt borta. Har inte märkt att han har ont mer än att han blivit ljudkänslig och i helgen då brandlarmet pep till för att batteriet skulle bytas väckte han oss flera gånger och skakade och flämta och var så otroligt rädd, sist när det brann reagerade inte han på det ljudet och nu skulle jag säga att det var som panik, skräcken i hans ögon går inte att beskriva, har aldrig sett ett sådant beteende hos honom tidigare så det fick en verkligen att fundera om han hade fått något i huvudet. Nu idag då de visat oss hur vi ska tvätta och hur vi ska rengöra så märkte jag tydligt att han har ont stackarn, han piper och gnäller då veterinären gjorde rent och även nu ikväll då jag skulle det. Tycker så synd om honom att han inte kunnat tala om att han har haft sådär ont, hundar som dessutom inte visar att de har ont förrän det är riktigt illa, de skär i hjärtat på mig då de känns som om jag borde kollat hans öron varje dag. Men nu ska allt gå bättring vägen hoppas jag, vi har fått den information vi behöver och hoppas verkligen det vänder så vi inte måste åka in akut med honom under veckan.
 
Eftersom detta inlägg blev mest om den lilla fyrbenta familjemedlemmen så får han stå för en bild också!

 
Nu ska jag ta och ta mig en titt på tvn och finna lugnet, då jag jobbat till 19.00 ikväll och knappt varit hemma då vi åkte tidigt till veterinär och sedan var det jobb som gällde, men inte tänker jag klaga för det, utan tackar och tar emot alla de timmar jag kan få!
Hoppas ni har en trevlig kväll!
◊ Rocky, ◊ Vardag | | En kommentar |
Upp