♥ Neutralt & rosa med mandalamönster som topping..

Madde ville korta ned sina naglar men det slutade i en helt ny design och form. Hon ville ha ganska neutrala men hon är ju en färgglad person så jag improviserade. Rosa fade för att få in den lilla färgklicken, som det lilla extra körde vi på vitt mandala mönster, pillrigt men ack så snyggt! Dessutom så måste jag säga att jag börjar få in tekniken för att skapa fade effekten. 
 


 
 
 
 
◊ Naglar, ◊ Vardag | Astonishing, ballerina, bohemic, bohemisk, fade, förlängning, förstärkning, gel, gele, mandala, mandalada, mönster, nagelgiganten, naglar, nailart, nails, nded, neutrala, pastell, pink, rosa, skönhet | | 2 kommentarer |

♥ Bling bling..

Igår kväll kom min kära syster över och vi fixade hennes naglar, dels för att förbereda så de inte ska ta lika lång tid då de är dags för bröllopsnaglarna, och dels för att de har kliat i hennes fingrar efter att få ha fixade naglar igen. Jag fick helt fria händer och jag har alltid mer eller mindre tyckt hon är en guldig person mer än silver, så därför valde jag att köra på vitt och guld. Fräscht och lyxigt var lite av känslan jag var ute efter, men med lite attityd som nitarna bidrar.
Fick också testa på en ny grej jag inte gjort tidigare, glitter på undersidan av naglarna. En design både på ovan och undersidan kan man säga. 
 


 
 
 
 
◊ Naglar, ◊ Vardag | Astonishing, annorlunda, art, gel, gele, gellack, glitter, gold, guld, nagelgiganten, naglar, nailart, nails, nded, nit, nitar, vit, white | | 2 kommentarer |

Man måste se positivt..

För någon vecka sedan kom en liten bomb som smällde till väntat men ändå så oväntat. Jag hade blivit lovad 75% året ut som helt plötsligt inte existerade. Det kom både som En chock samtidigt som det inte gjorde mig ett dugg förvånad. Jag hade de på känn sen någon månad tillbaka att detta skulle ske, såklart de var för bra för att vara sant!

Folk som fått vetat detta tycker jag ska kämpa för min rätt då de ändå var ett muntligt avtal. Och ja visst skulle jag vilja det, kanske mest höra någon form av ursäkt eller att någon skulle säga att det var fel av dom att kapa mig vid fotknölarna på detta viset. För helt plötsligt står jag med 4 månader som är helt blanka, jag var ju trots allt lovad jobb dessa 4 månader.
Men samtidigt kan jag inte säga heller att jag är ledsen att detta skett, försöker se det positiva. Det jag intalat mig själv är att "det var menat att jag skulle göra något större med mitt liv"! 

Jag är också tacksam för den tid jag spenderat där, nästan 3 år har jag varit där. Jag har fått mycket i bagaget som jag tänker ta med mig. Har fått mycket beröm från patienter om hur trevlig, glad och serviceinriktad jag är som verkligen värmt mig i hjärtat. Jag har lärt mig att våga ta för mig mer!

Folk ställer nu frågan till mig; har du någon plan på vad du ska göra nu?
Svaret är; nej, jag har faktiskt ingen aning alls! Jag funderar fram och tillbaka på vad jag ska hitta på. Flera idéer ploppar upp men inget bestämt utan vi får helt enkelt se vad som kommer här näst! Jag känner på ett sätt en lättnad och lite som frihet, för nu kan jag se över vad jag vill och jag är redo för ett nytt kapitel i livet känner jag! Det är kanske just det jag behöver, ett nytt kapitel!

"Every end is a new beginning"
◊ Vardag | | 3 kommentarer |
Upp