SPA-kväll...

Igår efter jobbet kom Cissi förbi och tanken var att vi skulle ha en riktig SPA-kväll. Ansiktsmask och färgning av ögonfransar och ögonbryn blev det med plus ett nytt avsnitt av the walking dead. Jag hade ansiktsmask och färgade ögonfransarna för första gången, det enda som gick fel var att jag fick en klick med färgmedel i ögat men tur var att jag hade lins på mig för då skyddade jag ju själva ögat i sig. mrn sved gjorde det och jag såg inge vidare med det i början. men det gick över efter cirka en kvart.
 
efter att vi tvättat bort allting så blev vi så trött och slö så det blev ingen hårinpackning, fotbad eller några nymålade tår. Men vi nöjde oss åt det för den kvällen och lärde oss att vi behöver mer tid nästa gång.
◊ Vardag | | 2 kommentarer |

♥ Nygjorda naglar...

Igår var vi på smink & parfym-party och det fanns en massa nagelgrejer också och smycken, det var en massa saker man vilja beställa hem men det blev att hålla igen så istället blev det lite som behövs inför Kreta och lite till mitt nagel intresse som jag kommer användas flitigt och väl! Då man hade hållit på och testat en massas produkter insåg jag att jag behövde fixa utväxten på mina nagöar så det tog jag och gjorde då vi hade kommit hem. 

Sedan har jag ju köpt en kamera ifrån pappsen min som han knappt använt så nu är det bättre bilder som kommer komma upp här på bloggen! Därför tänkte jag också inviga med en bild på mina nygjorda naglar!


Annars idag och igår har vi haft fullt upp med att tvätta, så himla skönt med nytvättat och det luktar så gott i hela lägenheten då man burit upp tvätten. Idag medan jag satt och fick iordning i garderoben så tog älsklingen och dammsög, dammtorka, torka golv så nu har vi nog så rent vi kan få! Så himla skönt att ha det gjort!

◊ Naglar, ◊ Vardag | | 2 kommentarer |

Torsdag..

Sitter på jobbet och har lunch nu, inte mycket med tid kvar tills jag måste springa ned och öppna receptionen.
 
Igår så kom cissi förbi jobbet så for vi iväg på loppis eftersom jag slutade tidigare, hade bestämt mig för att inte handla men köpte en silvrig ask. Sen kom hon förbi på kvällen vilket var mycket trevligt.
 
Idag ska Eleni komma förbi så ska jag fixa hennes naglar, skulle behövt fixa med mina någonting får se om jag kan ta det till helgen.
◊ Vardag | | En kommentar |
Upp