♥ Less tjej...

Jag känner mig less, så fruktansvärt less. Enda sedan jag klippte mig verkar allt gå fel med mitt hår. Blir så beskymmrad, först att hon klippte den där lilla luggen som jag sa att jag inte ville ha, den är tun vilket ser ut som om jag har en tunnhårig lugg som helst av allt på morgonen spretar åt alla håll och inte går att få ned med en plattång. Det var en av orsakerna att jag inte ville ha någon lugg att jag inte orkar hålla på med en.

Sen ångrar jag mig så himla mycket! Jag skulle aldrig ha börjat med att färga håret, jag skulle får engångsskull vara vågad och göra något nytt med håret och det som hände var att allting blev fel och nu verkar det fortsätta gå på den stigen. Jag är verkligen bedrövad och less på detta hår, det blir inge bra hur jag än försöker. Först färgade vi det och jag blev verkligen gråhårig, totalt misslyckat, som tur var slängde mamma i blonderingsfärg och det blev brunt i slutändan och det såg hyfsatt ut men inte som jag ville. Det som hände sen är att nu har vi gjort slingor, men medlet räckte inte till så jag ser typ morotsfärgad ut.

Jag är så himla missnöjd. Alternativet är att jag går till en hårfrisörska och får hjälp att fixa detta som hänt men det kostar ju en förmögenhet då det kommer till färgning osv. Och jag känner inte att jag har sånna pengar just nu.

Jag blir ännu mer missnöjd då jag ser folk med långt hår, det är så fint. Nog för att det behövdes nog, så blr jag avundsjuk, det kommer ta mig år innan jag har sådant hår. Och hårfärgen, det verkar inte gå att få bra igen det är kört. Så känns det just nu.

Ledsen över att ni får ett sådant inlägg som detta då jag inte skrivit på ett bra tag. Men just nu är mitt huvud besatt av håret och det kan bero på att jag blir påmind av det överallt och när som helst.
◊ Vardag | | 2 kommentarer |

Kort hår.

Låter rubriken tala för sig. Var hos frissan idag och kom därifrån med mindre hår på huvudet. Känns konstigt att håret tar slut så fort då man drar fingrarna igenom. Det försvann ca 1 dm tror hon tog mer än så. Håret ser och känns mycket friskare men jag känner mig lite som att jag ska fylla 13 och inte 23. Jag är osäker hur jag ska kunna göra något med håret nu. Känns skönt att ha fått helt fräscha toppar men jag är osäker om jag känner mig fin i håret. Jag har väl helt enkelt en dubbelkänsla i magen. kan inte säga att jag är missnöjd eller riktigt nöjd. Vi får se då jag har fått provat och göra iordning det själv helt enkelt.
◊ Vardag | | 3 kommentarer |

♥ Shopping tur i birsta...

Cissi har tjatat på mig i veckan att vi skulle åka ut till birsta för att hon ville shoppa, igår på lunchen satt jag och kollade på mobilen på en massa affärer på internet och jag gav upp att stå emot det erbjudandet. Så idag for jag, Cissi och en kompis till henne ut på birsta men gissa vem som kom hem med flest kassar? Inte var det Cissi vilket fall.

Mitt mål var att handla nya underkläder då det var det jag behövde som mest! Vilket jag också gjorde men inte så mycket som jag hade viljat! Att hitta en bh idag är omöjligt i princip, iallafall en i rätt storlek! Jag kämpar för att gå upp lite i vikt då jag nu t.o.m har 65 runt midjan idag och jag  hade det då jag gick i 6:an. Det har gjort det ännu svårare att hitta en bh då det knappt finns några med 65 runt, plus att de flesta bh:arna idag har världen push up, de är seriöst 3 cm tjocka och det är inget jag vill ha då det ser väldigt oproportionerligt ut och som om jag har gjort enorma silikonbröst. Jag ska ge mig på ett nytt försök nästa vecka efter att jag klippt mig men då ska jag gynna stan istället!

En till sak jag letar desperat efter är ett par nya snygga kängor som inte gör att man får världens fötter jämfört med mina gräshoppe ben. Mina kängor jag har nu har stått ut i ca 3-4 år nu och är väldigt slitna så slitna att jag knappt vill visa mig i dom. Men helt plöstligt från att vara tjejen som köpte minst 2 par skor i månaden så har jag blivit den kräsna som inte hittar några alls. Jag ska ta och fortsätta den kampen också men vet inte när.

Jag kom iallafall hem med 6 par nya trosor, 2 nya bh;ar, en jättesnygg skjorta, ett till par dr demin jeans och en jättemysig cardigan! Bild på det får ni imorgon då jag kan ta det i dagsljus med nya kameran!
 
◊ Shoppa, ◊ Vardag | | 2 kommentarer |
Upp