Time for something new.

Idag har jag vart på Birsta med min mor, syster och lilla Maya. Det var trevligt men jag yrade mest omkring eftersom jag letade desperat efter ett par brallor jag verkligen verkligen verkligen ville ha!
Satt igår kväll och kollade på nelly och hittade ett par brallor som var så snygga(enligt mig iaf) att jag inte fann ord! Hade lagt två stycken i olika färger i kundkorgen och skulle precis trycka på betalningssätt, så står det att ett par av brallorna var borta. Men då tänkte jag att okej, jag får vilket fall ett par så jag kollar efter en snygg tröja eller så, då jag äntligen hittat ett till plagg som jag verkligen ville ha så kollade jag mejlen eftersom jag var rädd att jag missat någon kod så att jag kanske fick rabatt. Men under den korta stunden hinner även det andra paret ta slut så jag fick panik och letade desperat på internet sidor om det fanns någon annan som sålde dom men icke. Alla sidor med dom hänvisades att de fanns på just nelly. Suck!
Kollade på vero modas hemsida eftersom dom hade tillverkat dom men inte fanns dom där. Chansade idag och kolla i butikerna efter liknande hittade ett par men då kostade dom 1600 kr medans dom jag såg som var exakt de jag ville ha kostade bara 260. Så jag valde att skicka efter dessa ifrån nelly fast i vit eftersom den storleken fanns, och hoppas på att jag kan färga dom eller att de är snyggare i vit i verkligheten. Fick även älsklingen att handla två plagg.

Vilket fall så köpte jag ett par jeans idag som är lite av pösigare modellen. Sedan så har jag under senaste veckorna köpt ett par skitsnygga läder brallor och en snygg kofta som min käre mor gav mig. Och inte nog med det så skämde även älsklingen bort mig lite genom att köpa ett par reebok easy tone skor åt mig. Tyvärr hittade inte jag bilder på varken jeansen eller koftan som jag köpt.


◊ Shoppa | | Kommentera |

Done some work today.

Har jobbat idag från 10-17 så är lite sådär halvtrött, eftersom jag jobbar med sånna mellanrum att man inte har fått in en rutin. Har suttit och putsat upp lite skor medans jag tittade på blackout på 5:an. Sedan har jag bränt glas, samtidigt som jag och älsklingen tvättar.

Jag och älsklingen fick för oss en dag(ca 1-2 veckor sedan) att det var dags att göra något åt badrummet medan vi storstädade, så vi for iväg till ikea och handlade lite. Blev ny toasitts, tvättkorg och en bänk under handfatet. Blev jättetjustigt men vi är inte klara ännu så efter bild kommer senare, tyvärr glömde jag ta före bild. Men jag vill ha ljus på badrummet man kan tända då man har gäster så det ser mysigt ut i badrummet så jag målade på en ljuslykta som jag fått utav min syster för ca 2 år sedan som jag skulle måla på glas, men jag har haft så svårt och bestämma mig vad jag skulle ha på den. Men nu har jag äntligen kommit på vart jag ville ha den och vad det skulle  bli på den. Så den fick en fin plats i badrummet med texten; "Vart du än går, ta med dig till hjärta". Vilket tyckte jag var fint.
◊ Pyssla | | En kommentar |
Upp