◊ teoriprov.

Har inte uppdaterat på någon dag nu då jag pluggat på den lilla fritid jag haft! Mina dagar har börjat vid fyra på morgonen och slutat mellan halv elva, elva på kvällen. Har pluggat varje kväll tills jag inte orkade eller tills jag märkte att inget ville fastna i mitt huvud mer! I flera dagar har jag varit yr, snurrig och smått illamående, hjärtklappning och oro att jag inte skulle klara provet. 

Men idag var dagen kommen, både något jag längtat efter att få överstökat och samtidigt rädslan att inte klara av det. När hon räknade poängen och rättade mitt prov så kände jag sån nervositet så jag visste inte vart jag skulle ta vägen! 


Men lättnaden då jag var uppe i 94 poäng och visste att jag hade tre sidor kvar som hon skulle räkna ihop och att vid 100 poäng var jag godkänd! Så när vi väl kom förbi 100 så ropar jag högt; jag klarade det, jag klarade det, eller hur?! 

Nu återstår mitt praktiska prov som är bestämt att göras den 13e! Klarar jag det så får jag sedan kalla mig för diplomerad nagelterapeut och har sedan alla tre diplomen i min hand! 

Och juste jag glömde säga att jag har kommit in på kurserna i oktober, så då ska jag få ännu mer kött på benen! 
◊ Kurs, ◊ Naglar, ◊ Vardag | | 2 kommentarer |

◊ modell nr åtta.

Nu är vi på min näst sista modell, nästa modell är på onsdag och sedan väntas ett återbesök på modell nummer ett på torsdag. Så nu kanske ni funderar vad som händer på tisdag? Jo, jag ska ha min dekorations dag nämligen. Har ingen aning om vad jag ska förvänta mig så det kommer bli spännande! 

Dagens modell glömde jag göra en före bild på, så ni får bara se resultatet helt enkelt, men de går väl bra det ändå?


Idag har jag pluggat pluggat och åter pluggat. Nu känns huvudet helt snett, ögonen orkar inte riktigt vara med. Men på fredag smäller det! På fredag är teori provet, som jag både har en längtan att de ska vara över och samtidigt en oro över att jag inte ska komma ihåg något eller att allt jag inte fått in i mitt huvud kommer, vilket är alla svåra ord! De låter likadant allihopa! Men jag försöker verkligen få in dom, speciellt då jag tycker det är så roligt och intressant vilket också skapar en frustration att de inte känns som om de fastnar!!


Men vet ni? Jag må inte gjort mina prov än och inte heller har jag mina diplom i handen men jag har redan sökt till en extra kurs i höst i Stockholm på snabbteknik och en på nail art, som min nagelidol håller i! Hon som råkar vara Sveriges bästa nagelterapeut och dessutom kom tvåa i hela världen! 
Håll tummarna att jag kommer in, för de är de enda kurserna hon håller i Sverige i år!

Men nu är de sovdags, mera plugg imorgon! 
◊ Kurs, ◊ Naglar, ◊ Vardag | | 2 kommentarer |

◊ modell sju - manlig nagelbitare

Igår hade jag en kille som både skulle förstärka och förlänga nagelbädden på då han är en nagelbitare. Tanken är att han ska sluta bita på naglarna och då nageln är förstärkt går de inte att bita på samma sätt då de är hårdare. 

Jag är dock missnöjd över att bilderna inte alls visar hur bra det blev. De såg mycket mycket bättre ut i verkligheten. Men here we go, här är före och efter bild och resultatet. 
Nu hade han ganska långa naglar för att vara en nagelbitare, vi körde på tip som vi förlängde med, och som ni ser så får nagelbitare högre vallar vilket gör de svårare att bygga med mall, men hade jag gjort om detta hade jag nog vilja prova med mall, skulle vilja sett skillnaden. Sen nu i efterhand ser jag att jag kunde fila ned dom mer, då man zoomar in såhär så ser man så mycket tydligare. Men i övrigt så är jag ganska nöjd! 
◊ Vardag | | 2 kommentarer |
Upp