◊ Genomskinligt....

Som jag skrev i tidigare inlägg så har jag gjort om mina naglar igen. Jag fick en idée att jag skulle göra fransk fast istället för vita tippar så skulle det vara genomskinligt. Sagt och gjort, kortade jag ned mina egna naglar till små stumpar, och då blev de verkligen stumpar! Byggde till nagelbädden, och för att det skulle hända något mer så tog jag och lade svart emellan den genomskinlig och sjävla nagelbädden, vilket gav de lite mer attityd kan jag tycka. Ångrar lite att jag inte lagt dit några stenar för att få det att hända något mer, men man vet aldrig... jag kan fixa dit det när som helst om jag vill prova, så skönt att kunna fixa och trixa själv, när jag vill och hur jag vill!
Vad tycker ni? 
 


Min nagelinsta; @glamorousfingers
◊ Naglar, ◊ Vardag | Astonishing, Nded, attitude, attityd, ballerina, black, fransk, gel, gele, gelenaglar, gellack, gelnails, gelé, glas, glasnaglar, glass, glassnails, glasstipp, glastipp, gåva, manikyr, nagelgiganten, naglar, nail, nailart, nails, nded, neutrala, shape, shaped, svart | | 2 kommentarer |

◊ Vinter naglar..

Jonna kom förbi och var nu redo för vinter naglar, jag hade funderat men inget bra hade kommit upp i huvudet på mig. Jag kände mig ganska tom på idéer för denna design, men på mindre än 5 minuter hade jag skissat upp och vi började ta bort my little pony naglarna som hade hållt otroligt bra! 

Jag är inte så mycket för rött även fast jag råkar ha en röd hårfärg, hehe. Men tro det eller ej så är röd en färg jag har lite svårt för av någon orsak, och vi sa vinter naglar och var väldigt överens om att det inte skulle vara julnaglar denna gång då vi kommer hinna med en omgång till innan själva julafton. 

Men jag improviserade och jag älskar verkligen kombinationen mellan vitt och blått till vinter så varför inte köra på det igen men ändå något annorlunda jämfört med förra året?! Under skapandes gång kunde jag inte låta bli och tycka att naglarna känns inspirerade av disney filmen Frost, tycker inte ni det? Speciellt då de blåa stora glitterkornen ändrade lite färg då de kom i kontakt med gelen och blev då lite med lila ton. Såklart är snöflingorna handmålade och idag verkade varken färg eller penseln vara på min sida, men de ska väl synas att det är handgjort med.
Valde också att utnyttja den genomskinliga ytan som fanns kvar sen vi förlängde, då jag tycker det är häftig effekt!
Vad tycker ni, känns det vintrigt eller ej?
 
 
 
Min nagelinsta; @glamorousfingers
◊ Naglar, ◊ Vardag | | 2 kommentarer |

◊ Kommer snart...

I söndags var jag så lat och bekväm att jag spenderade i princip hela dagen i myskläder under en filt i soffan! Så skönt och jag känner verkligen att de va precis vad jag behövde! 

Senaste tiden och veckorna har jag varit uppe i varv exakt hela tiden och vissa dagar har jag bara behövt lägga mig ned så har ögonen åkt igen. Vilket varit både bra och dåligt, självklart skönt att somna snabbt men mindre kul då man gör ett försök att se en film och somnar direkt. Även om trycket i bröstkorgen är kvar och inte verkar vilja försvinna så kändes det lite lättare då jag faktiskt fick en dag att, som sagt; bara vara!

Idag har jag påbörjat nya naglar åt mig själv, tänk att de tog mig nästan 2 veckor innan en bild på mina naglar kom upp. Jag är ganska så förtjust i min nya design även fast jag inte riktigt är säker på vad jag exakt vill gö, men grunden är vilket fall bestämt! 
Vi åker till huvudstaden till helgen och därför kändes de som om jag ville ha min nya design klar inför den mini resan! 

Förhoppningsvis kommer bild inom kort  på nya designen, men har inte hunnit göra på alla fingrar utan har bara gjort på 3 hittils, så det ser lite lustigt ut, mihi! Tänkte göra klart ena handen idag och köra den andra imorgon! 
 
Hoppas ni har haft en bra måndag!

◊ Vardag | | 2 kommentarer |
Upp