♥ Gott nytt år!

Ikväll far jag, älskling och lilla älskling hem till mamma och pappa och firar in det nya året! Vi tänkte passa på och sova över där också det enda jag är orolig över är hur lillkillen ska reagera eftersom sist vi sov borta med honom så var det ett fruktansvärt gnäll hela natten. Men förhoppningsvis går det bra. Är inte orolig hur han ska reagera över alla fyrverkerier då jag var ute på promenad med honom idag var det några som smällde lite i förskott och då reagerade han inget, så det känns jättebra att han inte är rädd.

Vi ska börja kvällen med god middag och sedan bingolotto och självklart ta hem en stor vinst, hehe! Det kommer bli jätte mysigt och en massa gotta!
◊ Vardag | | En kommentar |

♥ Finbesök..

Igår fick vi finbesök utav Eleni, Maya och Patrik.
Efter att Eleni sprungit omkring en massa och inte riktigt kunde sätta sig till ro utan sin cappoccino bredvid sig, så fick jag äntligen börja med att fixa hennes naglar.
Om det vore bara Eleni och jag så hade vi kanske fått det lite lugnare och fått tiden att gå långsammare och ett ännu bättre resultat, men eftersom vi hade en Rocky hoppandes på Elenis ben, en grinande Maya bakom gallret till grinden och ropandes efter Mamma och Janna. Två stycken hungriga grabbar i vardagsrummet med suckandes och pustandes att det tog sådan tid, så var det trevligt och Eleni och jag fick oss många goda skratt trots situationen då planen var att Eleni skulle få njuta lite av att få bli ompiffad. Spa-känslan var nog inte där, men det får det bli nästa gång! Som tur var nådde vi vilket fall ett resultat och Eleni verkar nöjd vilket är huvudsaken.

Det är tur att dessa fyra är så omtyckta av oss att det gjorde inget! ♥

Lånar bilden ifrån Elenis blogg då jag inte riktigt hann med att ta ett kort själv. Resultatet blev såhär!

 
Efter att vi var klara så for vi vidare till mamma och pappa där Kreta resa blev beställd och vi myste på, trots den höga volymen som ekade mellan väggarna i köket om diskussionen om vilken dag vi skulle åka.
◊ Vardag | | En kommentar |

♥ Vilken jul..

åh hjälp.. Det är mysigt med jul men gud vad trött man blir! I år blir det julfirande 4 gånger, dvs vi har fått äran att få fyra "julaftonar" i år. Jag är så himla trött och känner inte att jag hunnit vila upp mig på någotvis. 

I fredags så åkte vi hem till Antons bror och hade en liten minijulafton med hans brorsbarn och hans sambos barn. Jättemysigt med julmiddag, bra sällskap och få se ungarna öppna paket. Även Rocky har fått en hel del klappar i år av nära och kära. Utav Andreas, Linda och barnen fick jag en jättefin krona som jag letat efter med hjärtan på tråd i . Anton fick en mortel och en jättesnygg t-shirt. Rocky fick två olika hundgodis och ett ben.

På julafton var vi hos Antons syster tillsammans med Kim, Ingvor(svärmor), Eva(Antons moster), Anders, lilla Victor och självklart Antons syster Annelie. Rocky invigde kvällen med sin väst och tomteluva, han var bedårande söt! Utav Antons moster Eva och Antons mamma Ingvor fick vi en trådlös stektermometer, en paradis chokladask och två trisslotter, tyvärr blev det ingen vinst på dom. Rocky fick utav Eva en pipleksak som såg ut som en macka och utav Annelie och Kim + barnen, fick han ett kit som bestod av en dragleksak, tre olika hundben och en massa olika hundgodisar.

Idag var vi hos mamma och pappa och firade. Det blev mat och mys. Där fick vi så mycket julklappar att jag knappt har koll på vad vi fick. hehe, jag hade ett berg med julklappar. Jag skriver det jag kommer på just nu och sedan kan jag ha missat något men jag orkar inte riktigt tänka så mycket just nu. 
Utav momma och moffa fick vi en härlig filt/pläd, jag fick tjocksockar, benvärmare, en jättefin lykta m.m 
Utav mamma och pappa fick vi kapsel maskin med kapslar(kommer inte på vad det heter, hehe), jag fick en trevåningsfat, dr demin byxor, ett fat på fot gjord av tenn, en glasburk/lykta med text m.m
Utav Eleni, Patrik och Maya fick vi en större lykta i silver, en ram med en bild på Maya. Jag fick halsband, armband med en pärla och en fågel som ska symbolisera hopp, klister grejs som man ska ha på naglarna i zebra mönster, tjocksockar, m.m
Utav Mimmi fick jag, en sjal, en tjocktröja, tidningspremunation m.m. 
Utav Kickis fick jag en anteckningsbok.
 
Nu har ni fått veta vad jag fick och vad jag och Anton tillsammans fick, på ett ungefär. Jag har säkert missat något men som sagt jag orkar inte riktigt tänka just nu. Återkommer med bilder och vad jag fick utav Anton! :)

Imorgon är det jobb på morgonen och sedan far vi förbi på dollar en liten sväng, sedan kanske Ikea. Efter det ska vi åka ut till Antons pappa för ett till julfirande.
◊ Vardag | | 4 kommentarer |
Upp