♥ Julklappar..

Jag funderar så det knakar men jag tror inte att jag blir något klokare. Har dålig fantasi i år, vad ska jag hitta på för något i julklappsväg? Verkligen fått idé torka, har varken en aning om vad jag själv vill ha eller vad man ska ge någon annan.

Jag har bara köpt en julklapp som jag inte hade planerat alls men jag tyckte den var perfekt till älsklingen och jag tror den kommer uppskattas!

Jag måste börja spåna vidare, det är ju inte så långt kvar faktiskt! Behöver kläcka ut några idéer...

Vad önskar ni er i julklapp?
◊ Vardag | | 5 kommentarer |

♥ Rocky 1 år!

Ett försenat inlägg som skulle legat här på bloggen den 17 november. 

Det speciella med den 17 november är att det var ett helt år sedan vi fick ett samtal om att våran lilla grabb kommit till världen. Vi visste inte då att det var våran lilla kille Rocky,  vi hade pratat om att om dom skulle para hunden Smilla så skulle vi ta en valp och för mig var det viktigt att det skulle vara en kille ifall vi skulle ta en valp. Det kändes som att det var mest skoj om att vi skulle skaffa hund för vi trodde aldrig dom skulle para hunden. 

Det var en överraskning, men självklart då vi var på första besöket då Rocky knapp var en månad gammal så blev vi kär i den lilla sötnosen. Då han var social redan som liten då resten av hans syskon helst låg kvar i korgen var Rocky och en syster till honom de enda som kom vinglandes fram till oss. Minns det då väl Anton lyfte upp honom och han fick plats i hans hand och han snuttade i Antons skägg. Hur kunde man motstå lilleman?! 

Här får ni några bilder på sötnosen ifrån hans födelsedag då det var dags att sova. 

 
Eftersom det var Rockys dag så kunde jag inte låta bli att köpa en liten boll åt honom som han tyvärr bet sönder dagen efter så den måste lagas innan han får den igen, sedan fick han också självklart ett stort ben som är lika lång som kroppen i princip. Det var en mysig dag då Rocky var så himla mysig, från morgonen var han och buffa och skulle ligga så nära han kunde. Han var verkligen sugen på att mysa, lite bus såklart också!

Nu är våran lilla kille ingen valp längre, även fast jag velat dra ut på det så länge man kunde, nu är han en unghund och det får han dras med i minst ett år till! Jag vill hålla han så liten som det bara går!◊ Rocky, ◊ Vardag | | En kommentar |

♥ Ny design..

Hej å hå, nu är det en ny design som får vara med ett tag. Inte exakt som jag ville ha den men de känns någorlunda okej med denna. Vad tycker ni?

Annars har det vart en vild dag på jobbet kan man säga... Förra veckan fick jag en hög med papper som ska faktureras och registreras ifrån influensaveckorna. Jag har helt ärligt ingen som helst aning om hur många det är men det är många! Och eftersom det är så många så har jag lagt dom i datum ordning för att det ska gå fortare och delar upp dom i högar med 20 stycken i varje för att jag är så nyfiken hur många det är jag gör.

Första dagen hann jag knåpa igenom högen och gjorde 66 stycken registreringar och skickade fakturor på loppet av en timme. Andra dagen hann jag göra 64 stycken och eftersom jag hade mycket i luckan att ta emot patienter och annat så hann jag inte mer än 66 stycken. Tredje dagen hann jag med 130 stycken. Och idag har det vart så himla mycket så jag har bara hunnit med 99 stycken.
Så hittils har jag hunnit med 359 stycken och jag har säkert minst lika många kvar att göra.
 
Imorgon ska jag vara på Nacksta så jag kommer inte kunna bocka av mer influensapapper. 
◊ Vardag | | 2 kommentarer |
Upp