◊ flytande latex...

Har kollat runt en massa på youtube om vad läckra saker man kan göra inför halloween! Vissa saker är äckligt verklighetstroget, köttsår som ser ut som ett riktigt sår. Men i detta så upptäckte jag flytande latex som gör att man kan skapa detta! Jag blir så imponerad och har insett att i princip allt som man kan vara kreativ i och skapa måste jag bara prova. Så sagt och gjort så har jag faktiskt köpt flytande latex, och dessutom ett skulpteringswax med för att kunna skapa och bygga saker. Dessa saker ger mig möjligheten att kunna skapa exempelvis en helt mask, små delar till exempel halloween. 

Kunde inte låta bli att prova göra något som passar in inför halloween, så ett klassiskt bett valde jag att göra! 
Det är mitt första försök så det är långt ifrån perfekt men det var otroligt roligt och jag tänker definitivt fortsätta och göra mer saker av detta! Behöver ju inte vara något som är inför halloween utan de finna många andra saker man kan hitta på av detta och jag har flera idéer redan!


Jag byggde detta på min hand och har sedan lekt med foundation, målarfärg, ansiktsfärg, puder, ögonskuggor och teaterblod.

Jag kan redan peka ut fel och förändringar som skulle gjort men då ytan var på handen och väldigt begränsad så  blev det som det blev. Men häftigt att ens kunna göra detta ifrån ens släta hud. Det roliga var också att när jag var klar var de bara och dra bort allt och sedan kan jag återanvända det om jag vill!
◊ Pyssla, ◊ Vardag | | En kommentar |

◊ Halloween..

Det börjar närma sig halloween, och vad tillkommer till det? Jo, det kan vara från söta små pumpor till läskiga och blodiga saker. Till ära av just halloween kom Jonna hit för att fixa sina naglar efter ett långt uppehåll, äntligen någon som man kan göra lite mer tuffare och samtidigt puttinuttiga naglar på, så himla roligt måste jag säga! Har verkligen saknat att få gå lite bananas i nagelvärlden som jag alltid fick på henne.

Som vanligt  vill Jonna ha den mandelformade varianten av naglar och hon hade gett mig i uppgift att komma på en bra halloween design. Jag har suttit och knåpat och haft sååå många idéer och visste inte om jag skulle köra på den gulliga versionen eller om jag skulle köra på den tuffa "läskigare" versionen. Men blev inga puttignuttiga pumpor som fick pryda hennes naglar. Tänkte också denna gång att jag skulle handmåla mer än jag gjort då jag tycker det är kul, intressant och se hur mycket man kan måla på en liten nagel, så allt är helt enkelt handmålat.
 
Så hoppas ni är redo för det kommer bli en liten bildbomb för att visa alla detaljer och tid jag lagt ned på detta, och hoppas ni har ett bättre öga än min älskade sambo som inte riktigt hade tillträckligt med fantasi för att kunna se vad vissa saker skulle föreställa. Men jag kommer skriva en kommentar om vad som är vad ifall någon saknar fantasin, hehe! Ni får också bortse ifrån att det är lite färg kvar på sidorna(det är vanlig akrylfärg som är helt ofarligt på huden och som går bort med tvål och vatten men som Jonna inte riktigt "orkade" gnugga bort ordentligt)

 
 
 
 
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Närbilder och vad det ska föreställa.
En vampyrmun med blod på tänderna.
 
Från vänster; En kråka, en varg/varulv som ylar och som bakgrund en måne, osymmetriska schakrutor med blodstänk.
 
 
Från vänster; blodskvätt?! , en måne med moln på sidorna(syndes inte så bra dock på bilden), en handflata som "trycker sig mot något".
 
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
 
Det roligaste av allt som jag tycker passar perfekt in till Halloween är ju att jag har använt mig av självlysande geleer så att de får en liten extra piffning i mörkret.


Min nagelinsta; @glamorousfingers
 
Hoppas ni ser vad sakerna är för något och gillar min idée för halloween. Min favorit av alla dessa är helt klart handavtrycket som verkligen blir som jag tänkt mig då den lyser i mörkret! Sedan kommer kråkan som andra plats! Vad tycker ni? 
 
Och glöm inte, det är fredag, så ni får ha en sån trevlig helg!
◊ Naglar, ◊ Vardag | | 3 kommentarer |

◊ Pyssel till "salongen"..

jag hann aldrig klart med de sista pysslet till salongen och därför har inte heller någon bild ploppat upp på resultatet men nu har jag äntligen börjat med små plocket! 
En liten sneakpeak på ett "konstverk" som ska förtillfället sitta uppe där inne, den är inte klar ännu utan det blir lite mer detaljer på den! Snett och krokigt det ska inte va perfekt utan tanken är kladd och lek! 


Det är faktiskt ganska kul och göra detta men dock svårare än jag trodde!

◊ Måla, ◊ Naglar, ◊ Pyssla, ◊ Vardag | | En kommentar |
Upp