♥ Gold is the new black..

Igår kom Mona förbi för att fixa sina naglar efter 4 veckor. Fick fria händer och sist vi pratades vid så berättade hon att hon verkligen tyckte det var fint med vitt och guld, så därför lät jag henne få det. 
 
 
 
 
 Min nagelinstagram; @glamorousfingers
 
 
Eftersom salongen fortfarande inte är riktigt klar så visar jag inga bilder än ifrån det rummet.
◊ Naglar, ◊ Vardag | #nails #naglar #gel #gele #bohemian #bohemiskt #sharpie #nailart #handmålat #, #nails #naglar #gel #gele #bohemian #bohemiskt #sharpie #nailart #handmålat #nded #nagelgiganten #beauty #skönhet, glitter, gold, guld, vackert, vit, vitt | | 2 kommentarer |

♥ Smått & gott...

Förvandlingen som pågår inne i "salongen" är fortfarande igång. Tänka sig att ett sådant litet rum har så mycket med små prylar! Rensat ur 2 stora sopsäckar och ändå tycks jag stå och klia mig i huvudet hur jag ska lägga upp alla saker. 

I möbelväg är jag i princip klar, fattas en steg-hylla som ska komma in i veckan och just nu känns det lite som att jag inte kommer längre förrän den är på plats. Men rensningen av alla små prylar kan jag inget annat än säga att jag är lite lat med, så svårt och veta vart allt ska och vad man kan ge bort eller slänga!

 Mitt största problem är hur jag ska lösa alla dessa sladdar, de är sladdar ifrån både lamporna och utsuget som ska smidigt gömmas. 

En sneakpeak bjuder jag på för den avslöjar inte mycket.Idag ska jag ta en liten paus ifrån rensningen där inne och faktiskt sätta mig ned och fixa nya naglar åt mig själv då dessa jag har nu verkligen behöver en uppfräschning!
◊ Inredning, ◊ Vardag | | 3 kommentarer |

Stor rensning pågår...

I helgen satte vi äntligen igång med att rensa! Känslan inombords då man får slänga gammalt är obeskrivligt underbart och som ett plus i kanten då man kan sälja iväg och få snabba pengar dessutom är inte fel! 
Vi har rensat i förrådet och jag kan inte säga något annat än att jag är chockad över hur mycket som fått plats där, sammanlagt blev det fyra svängar med bilen, två för att sälja och två för att slänga! 
Nu när förrådet är klart så fortsätter jag inne i lägenheten, mitt största projekt just nu är mitt pysselrum eller salongen som jag också kallar det. Jag vill få ordning där inne och framför allt då rummet är så litet vill jag jobba fram den lilla ytan som finns och fixa smarta förvaringar. 
Jag har redan idén om hur det ska se ut där inne och jag tror det kommer bli väldigt bra i slutet!
◊ Vardag | | 2 kommentarer |
Upp