♥ OPI - Gwen Stefani

Då jag fyllde år fick jag ett presentkort av min moster, och i fredags hade jag 1,5 timme som jag inte hade något och göra på då jag städade på morgonen och sedan skulle stå i receptionen så visste jag inte vad jag skulle göra tiden där emellan. Kom då på att jag hade presentkort så jag bestämde mig för att gå ned på stan och kika runt. Förutom att jag klantade till det och råkade tappa ett  nagellack rakt i ett glasbord så den råkade gå sönder, vilket var väldigt pinsamt men jag hade tur och inte behövde betala för det. Jag blev helt förälskad i dessa två lack ifrån OPI som Gwen Stefani som har tagit fram, Grannen min hade köpt dessa och jag  tycke dom var snygg, men då jag gick i butik och såg hur de såg ut i verkligheten, då blev det ett måste!
Det blev ett svartmatt lack och ett silver/aluminium lack och de är så himla snygga i verkligheten, jag tänkte testa om på mina naglar här i veckan!
 
 
Målade på en lösnagel för att ni ska få se hur de ser ut på ett ungefär, det är lite tråkigt bara att det silvriga inte blir rättvist på bild, som jag skrev tidigare så är det mer folieeffekt på det än det blir på bilden!
◊ Naglar, ◊ Vardag | | 2 kommentarer |

♥ Barntavla..

För lite mer än en vecka sedan så målade jag en tavla som en tjej hade beställt som doppresent till en liten tjej, har tidigare gjort en sådan tavla så hon visste exakt vad hon ville ge. Har väntat med att lägga ut bild ifall att föräldrarna till den lilla tjejen som skulle döpas av misstag skulle hitta hit och se den. Men nu tänkte jag att ni skulle få se vad jag satt och pysslade med medan älsklingen var i sthlm.
 
vad tycker ni? Det blir ganska personlig även om det är pillrigt att sitta och måla den för hand vid varje bokstav, men jag kom också fram till att det ska ju synas att den är handgjord också och inte är gjord av maskin.
◊ Måla, ◊ Vardag | | En kommentar |

♥ Dagens naglar..

Var längesedan jag gjorde naglar nu på någon annan, det var innan jul någon gång och de kändes faktiskt riktigt kul att göra naglar, och otroligt nog gick de lite fortare denna gång då jag använde mig av en helt ny metod som ja inte använt tidigare mer än engång på mig själv. Och jag tror jag kommer köra denna metod mer då det går fortare och känns snabbare! Dock märker jag hur mycket jag tappat då jag inte gör naglar lika ofta som förut, men det är väl sånt man får ta helt enkelt, tyvärr! Men såhär blev dom vilket fall!


Elins naglar inför dop, då hon ska vara Gudmor!
 
 
◊ Naglar, ◊ Vardag | | 2 kommentarer |
Upp