längtar efter helg..

Slänger in ett inlägg medan jag har lunch på jobbet.
 
Imorgon kliver älsklingen på jouren, vilket gör att vi blir hemma i helgen och då tänkte jag ta tag i att måla tv-bänken så den får en ny look. Skulle så gärna fara en sväng på dollar också men det får nog vänta ett litet tag till.
 
Nu ska jag återgå till arbetet.
◊ Vardag | | 2 kommentarer |

♥ Projekt; vardagsrum!

Längesedan jag skrev känns det som, har inte riktigt vetat vad jag ska skriva eller haft orken.. Som ni minns har jag pratat om projekt och att jag gör om här hemma och jag har gjort det som går som jag vill men det är ju ett rum vi spenderar mest tid i faktiskt och det är faktiskt inte köket utan såklart vardagsrummet! 
 
Nu har jag fått energi och kick igen att nu ska det fixas och donas här hemma, det är ju lätt att halka in i alla rum samtidigt men jag känner att vardagsrummet är ett rum som får så mycket med uppmärksamhet att det är dags att ta tag i det och fixa det mysigt och i den stil jag vill(älsklingen får faktiskt bara halka med på ett bananskal nu för jag är bestämd och envis, hihi)! Vitt, ljust och fräscht har jag pratat mycket om och vet ni vad? Jag är fortfarande inne på det nu med!  Jag älskar fortfarande old vintage stilen, det är så hemtrevligt på någotvis och jag tycker det är den finaste inredningsstilen faktiskt!

I lördags så tog jag tag i att fixa lite på mitt fönster som jag fick utav min morbror och hans fru vilket jag tackar jättemycket för då den snart ska få komma upp på sin plats, det krävs bara lite mer fix på den.
Annars så målade jag hyllorna(där fönstret ska stå) och tyvärr på vägen fick vi lite problem som tack och lov gick att lösa till slut, då vi slog ihop båda våra skallar. Men det var irriterade miner här hemma då vi var rädd att det inte skulle gå att fixa.
Hyllorna är vilket fall på plats och det blev jättebra(tycker jag själv), nu är det egentligen inte mycket mer målande i sig mer än två hyllor till och själva tv-bänken som är största utmaningen då det blir pillrigt.
Vi väntar fortfarande på att hitta en skänk/byrå/förvaringsmöbel i rätt storlek, och så ska vi fixa hem tre stora fönster till som blir ett litet byggarbete som jag tror kommer bli skitsnyggt! Sen såklart är det småplock som jag måste finna! 
 
Men nu har jag ny energi och nya idéer och jag är säkert på att det kommer bli skitsnyggt!
◊ Inredning, ◊ Vardag | | En kommentar |

♥ Förlovad!

Jag är nu förlovad för första och förhoppningsvis sista och den enda gången i mitt liv! Jag blev helt överraskad kan jag säga då Anton har lurat mig totalt både innan vi for och den dagen då vi förlovade oss. Allt var en överraskning och jag kan inte vara mer glad än jag är över det! 
 
Nyförlovade på Fortezza!
 
 
Dagen innan vi skulle fara så var tanken att vi skulle storstäda lägenheten så att det skulle kännas fräscht då vi kom hem ifrån Kreta. Men helt plötsligt skulle Anton åka iväg och då jag fråga vart så sa han bara hejdå fort och stängde ytterdörren. Efter en timme ringde jag och fråga när han skulle komma hem för magen min började knorra efter lunch och jag höll på för fullt med storstädning. Fick som svar att han fixade nå grejer och att han skulle svänga förbi sitt jobb och skriva på en sak. Då jag frågade vad det var för grejer fick jag svaret "jaa men det är en grej bara...". Efter ca ytterliggare en timme så ringer han och berättar att han var påväg till jobbet för att han skulle skriva på och då frågade jag vad han hade gjort under den timmen då han sa förut att han skulle fixa det men vad han hade gjort fick jag inget svar på. Senare på dagen då han kommit hem fann jag ett kort ifrån en bilfirma och då jag visade upp den och frågade om han hade vart och provkört bilen medan jag städade och Anton "erkände" att det hade han gjort. Jag blev ju såklart inge vidare glad då jag hade slitit hela dagen och han hade "provkört" en bil.
 
Fjärde dagen på kreta så ville Anton verkligen inte gå på stranden och jag hade bränt mig så Anton ville att vi skulle gå upp på Fortezza så jag gick med på att göra det. Vi tog oss en promenad och gick dit och vi gick länge länge länge där inne, men då jag stod uppe på en utav byggnaderna där inne som man kunde gå på med en sådan utsikt, man hade utsikt över havet och hela stan, då hände det! Jag blev så överraskad och så glad! Då förstod jag också att Anton aldrig hade provkört den där bilen utan att han bara spann vidare på det då jag trodde det.
 
Dom andra ringarna!
 
Däremot ska jag tilllägga att vi bytte ut ringarna, Anton ville egentligen ha hamrade ringar så vi hittade en liten butik där en kvinna jobbade och hennes man guldsmed som gjorde alla ringar i butiken förhand. Man kan säga att vi designade våra ringar själva då guldsmeden fixade dom som vi ville ha dom och så fick vi handgravyr inuti vilket jag tycker är charmigt! Så vi har kvar dom gamla men använder dom nya så det är dom nya på bild!
◊ Kärlek, ◊ Vardag, ◊ Äventyr | | 5 kommentarer |
Upp