◊ Blå sten.

Vi sa; vi gör något enkelt och snabbt!
Vips när vi började spåna på vad så började vi tänka i de mer komplicerade banorna som vanligt. En annan typ av marmor/sten liknande naglar. Återig en så gör gulddetaljerna något av det lilla extra, älskar färgkombinationen måste jag säga! 
 
 
Finns på instagram; @GlamorousFingers
 
◊ Naglar, ◊ Vardag | | 2 kommentarer |

◊ Semester naglar med shellac.

Det blev lite tomt här på bilder nu ett tag, det är pga att jag haft mindre kunder då jag både haft nya jobbet, praktikant och hållit på och renovera "pysselrummet/salongen" här hemma inför att allt skulle tas hem, men i fredags plockade jag hem allt ifrån salongen och det känns både skönt samtidigt som det känns tråkigt. Mitt upp i kaoset med renoveringen har vi även väntat på golv då vi ska lägga nytt golv i hela lägenheten men det fick jag veta i fredags att det vart försenat i minst tre veckor så i kaoset samtidigt som alla grejer togs hem så försöker jag få någon ordning på hemmet. Men nu ska ni få lite naglar, i några dagar framåt, tyvärr så har jag inte bild på alla jag gjort så de var väldigt tråkigt tycker jag, inte bara för att jag gillar att visa upp det jag gjort utan även att jag tycker om att kunna titta tillbaka och se hur jag utvecklats.
 

Shellac naglar på naturliga nageln, hennes naglar har vuxit enormt mycket sedan hon började gå hos mig vilket gör att denna produkt bara imponerar mig mer och mer!
Jag har själv också fått ha shellac nu på mina egna naglar då jag inte orkade sista veckan bära sakerna fram och tillbaka mellan hemmet och salongen då allt snart skulle plockas hem och tiden inte riktigt fanns till att fixa mina egna. Shellac är ju skonsamt då man aldrig filar uppe på naturliga nageln för att få det att fästa, de går fort att göra dom, och ändå kan man pimpa dom!
Här testade jag att göra en annan slags "marmor" typ, blev kanske inte riktigt som jag tänkt mig men jag får öva helt enkelt lite till. Nitarna gjorde vilket fall pricken över i:et måste jag säga! Vad tycker ni? Dessa naglar åkte utomlands dagen efter dom blev gjorda!
 
Finns på instagram; @GlamorousFingers
 
◊ Naglar, ◊ Vardag | | En kommentar |

◊ Mörklila, blank, matt och sugarnails effekt.

Mörklila då vi både gjort blanka och matta plus lite svart sugarnails effekt på vissa. Se vilken skillnad de blir på blanka och matta, de är så sjukt snygg oavsett, inte konstigt att kunder har svårt att bestämma sig för blanka eller matta.
 
Finns på instagram; @GlamorousFingers
 
 
◊ Naglar, ◊ Vardag | | 3 kommentarer |
Upp