◊ Nu händer det grejer..

Först och främst, det här blir ett längre inlägg!
 
Jag hade känslan att när 2016 började närma mig så skulle det vara ett bra år, kanske till och med så att det var äntligen dags att bli mitt år. En månad har gått och det har varit lite motgångar här och där, men mitt humör har fortsatt varit på topp! Vilket kanske är det viktigaste då det är mycket det som styr vardagen och livet i sig.
 
Jag har samlat ihop mina glimtar som skett på mindre än ett dygn, hehe.
1. Jag har skrivit på provanställning, även om jag har lite timmar så är det iallafall några timmar jag vet att det är mina, det är timmar jag vet finns där för mig under denna period. Så skönt! Jag kommer få säga hejdå till af och lämna det och jag försöker förhandla mig till någon jobbtimme mer i veckan då jag fått jobba i princip varje dag.
2. Jag har äntligen fått svar ifrån skolan, så drömmen att få hålla i det papper som kan ge mig den titeln jag vill ha; känns ett steg närmare! Fördelen är också att jag kommer kunna jobba och plugga samtidigt utan att förlora något! 
3. En annan rolig nyhet, vi ska få nya golv i lägenheten, och det är till och med hela lägenheten! Så skönt att slippa trasiga plastmattor, tjoho! Och som om det tog slut där!? Nej, till våren ska vi få måla alla bruna lister vita samt fönster, vi ska dessutom få sätta in en diskmaskin! Vi behöver inte handdiska mer, tjooohooo!! 
 
Men hur var det med mina dippar som skett under den här månaden.
1. Jag fick gå ned i tid på arbetet. Vilket känns synd då som vi alla vet är = mindre inkomst.
2. Jag tappade min kära mobil, som jag knappt hunnit ha(igen), denna gång flög den rakt på en sten i snön och spräckte glaset. Då jag säger flög så, jaa de var nästan som om den hoppade ur min jackficka och fick vingar i några sekunder och sedan letade efter den enda stenen som man kunde hitta i snön då de är väldigt fattigt med sånna trots halkan. Men för att se det positiva i detta, den slog på kanten så jag kan fortfarande använda den och kan vänta till nästa löning innan jag åtgärdar det.

Nu då det närmar sig en renovering av golv i lägenheten så tänkte jag passa på att rensa rensa och återigen rensa! Ett skåp ska ju offras för att få in en diskmaskin, vilket innebär att de måste bort ett helt skåp minst. Så nu är det bara att köra på känner jag. Men jag är peppad, jag är glad och jag känner bara hur ordet "tjoho" vill hoppa ur min mun!
 
Hoppas ni fått ut något av detta inlägg, men det här är vad som hänt och vad som händer nu och fram över! 
◊ Vardag | | 3 kommentarer |

◊ Boho smycken..

Nu har det varit tyst här ett tag så att det bara ekat emellan ramarna på dataskärmen. Som ni ser så har bloggen fått ett nytt utseende och den är absolut inte klar då det saknas en header bland annat, men det kommer det kommer när tiden finns. Det är min kära syster som tagit initiativet och hon har länge tjatat på mig om att den andra var för gammal. 

På tal om annat tänkte jag uppdatera med ett nytt inlägg om mina älskade boho smycken. Det är så himla fint med de blåa stenarna och jag avgudar dom allihopa! Vet dock inte vad den sortenssten heter!?
Köpte två nya ringar på indiska då de var 70% rea i stan då butiken upphör, ni kan se dom två längst till höger. De är bara så fräcka, coola, snygga och helt enkelt urläckra! 
Några av dom har jag införskaffat mig ifrån Kreta då de är ännu lättare att få tag på där och de flesta har man bara betalt någon femtiolapp för. Men jag säger vilket fall tummen upp för dessa underbara blå!
 
Jag kämpar  fortfarande med att få till inställningar osv med kameran så ni får fortfarande ha lite överseende att de kan skifta i färg, skärpa osv.
◊ Shoppa, ◊ Vardag | | 3 kommentarer |

◊ Solbrillor är grejen...

Har aldrig tyckt jag passat i solbrillor, men jag har ändå alltid vilja hitta de där, ni vet, "perfekta"!
Men det går oftast inte så bra utan slutar med ett säkert kort som de klassiska pilotbrillorna. Solbrillor som är kanske en av de roligaste accessoarerna som man kan pryda sitt ansikte under de härligt varma soliga dagarna och som faktiskt gör någon nytta dessutom, men trots alla fördelar så är det mer av en kamp varje gång.
 
I somras följde jag min vän Jonnas fotspår när det kom till detta. Och hur gör hon?
Jo, det ska jag tala om, man slutar leta de snygga "perfekta" och siktar istället på att leta rätt på de där fula brillorna som man absolut inte skullle kalla fin utan mer sånna där som man skrattar åt  för att de ser så.. ja typ mystiska, konstiga och bara fula helt enkelt.

Helt plötsligt så blir det bara häftigt istället för konstigt som de blir med vanliga tråkiga! Plus att om någon säger att de är fula så kan man inget annat än att hålla med då de var just därför man köpte dom från första början!
Man får inte glömma att räta på ryggen och glida med stil genom staden med sina alldels nya fula men häftiga solbrillor, haha.
 
Den här samlingen fick jag ihop i somras då jag upptäckte att det kryllar av fula brillor, och jag längtar tills det är dags att få använda dom och införskaffa ännu fler fula brillor! 
 
Fotona är fortfarande inte perfekt, men det blir bättre eller hur?
 
 
Ett till plus i kanten är att eftersom inte alla köper fula brillor med flit så finns oftast dom kvar i butikerna och man blir lite ensam om det. 
◊ Shoppa, ◊ Skönhet, ◊ Vardag | | 2 kommentarer |
Upp