♥ Tjuvkika på Köket!

Nu ska ni få er en liten tjuvkikning på hur köket ser ut och blev. Jag är inte klar med köket men det jag hunnit med har definitivt höjt upp rummet!
 
Var förbi hos mamma och pappa idag och fick låna ett par gardiner och en duk som gjorde en enorm skillnad! Ville ha ett par gråa gardiner men som ändå släpper igenom ljus och dessa som jag lånar av mamma tills jag hittat ett par andra gjorde verkligen sitt! Nu önska jag att vi kunde köpa nya mattor till köket och tänk om vi hade fått lov av hyresvärden att lägga in ett nytt golv det hade vart något också! Jag vill inte bara inreda utan skulle gärna renoverat om också, iaf få lägga nya golv över den gamla plastmattan skulle göra en förändring. Men tyvärr får vi nog inte det just nu.
 
Bilderna är kanske inte dom bästa, men det får er att se vilken skillnad. Tyvärr är före bilderna tagen på dagen och efter bilderna på kvällen så det får komma nya vid samma tidpunkt då jag fått ännu mer ordning. Lägg också märket till trappstolen vilken förvandling den fick, jag tyckte vårat bord och de var fint förut, men det blev finare nu och jag vill påstå att grejerna har fått ett ansiktslyft!
 
'
 
Jag känner mig jättenöjd och det verkar älsklingen också göra! Det är roligt att göra om saker och ta vara på det man redan har hemma istället för att köpa nytt hela tiden. 

Det jag vill göra om nu är hyllan ni ser med mina tavlor som jag målade, den vill jag måla vit och köpa en ny tidningshylla som inte står ut lika så att det är lättare att öppna städskrubben för just nu går den inte att öppna upp riktigt. Sedan ovanpå skåpen ser ni att det är rörigt, det är där jag vill få upp förvaringslådor som har en oldvintage look så att vi kan få ordning på städskrubben.
Sedan skulle jag gärna vilja köpa stolsdynor med volang och dom ska helst vara i grått, då jag inte vågar ha vita då barnen kommer på besök blir det lätthänt att det kommer lite kladd på dom. 
 
En sak jag vill notera är att jag älskar kökslampan vi har som jag köpte på bakluckeloppisen i huddik, fick två stycken för 100 kr och normalt sett kostar dom runt 1200-2000 kr så jag tycker jag gjort ett super fynd!
◊ Inredning, ◊ Pyssla, ◊ Vardag | | 5 kommentarer |

♥ Måla måla måla..

Idag har jag i stort sett bara målat och slipat. Satte igång med att måla nu då jag har färg och tid för att göra det!
Äntligen är sybordet målat så nu står det på plats men däremot har jag inte målat lådorna till den eller hunnit riktigt med allt som ska målas. Har också målat köksbordet och två stolar, så imorgon ska jag fortsätta med de andra två stolarna och trappstolen plus lite annat smått och gott som ska få piffas till.

Älsklingen var tveksam då jag började målade köksmöblerna och såg ganska beskymrad ut över att han gav mig tillåtelse att få måla dom. Men då han såg hur det kommer se ut så erkände han att det faktiskt blir snyggt! Det blir en lantlig känsla och jag är riktigt nöjd, även fast det tar sådan fruktansvärd tid att måla om och om och om igen. Som tur är så är färgen väldigt snabbtorkande så jag har liksom hoppat runt i köket mellan grejerna och bara kunnat måla på hela tiden utan att behöva sitta och vänta.

Då jag gav upp målandet så åt vi en sen middag och sedan började jag och flytta så att sybordet skulle få komma på plats, sedan flytta på fåtöljen i hallen och ställa dit bord och stol. Har inte riktigt hunnit med att "fixa"  iordning som jag tänkt det än, men det hinner jag. Gick sedan in i badrummet för att rensa bort alla burkar och flaskor som jag rev ned här om dagen som istället fått stått placerad på golvet. Man kan säga att badrummet är i princip klart nu.

Känns som om jag har kommit en bra bit på väg i mina projekt.
◊ Inredning, ◊ Pyssla, ◊ Vardag | | 2 kommentarer |

Efterlängtad helg.. snart är du här!

En trött tjej som skriver nu men kände att det behövdes läggas ut något inlägg innan det är sovdags.
 
Det är långa dagar med en massa att stå i. Det är både bra och jobbigt, skönt att det rullar på och händer något. Då jag kommer hem är det ut med den lilla älsklingen sedan gosa lite på den stora älsklingen. Sen är det kliande fingrar så jag ger mig på och försöker fixa med alla delarna jag satt på min "to do"-lista. Just nu håller jag på med två samtidigt. Köket och badrummet, fastnade lite i köket så jag gav mig in på badrummet och det börjar ta sig där, det är inte mycket jag har kvar där inne känner jag.. Har inte gjort så värst mycket med förändringar men de jag gjort har verkligen fått badrummet att kännas större, ljusare, fräschare, luftigare och mysigare.
 
Till helgen ska jag äntligen börja måla! Det ser jag verkligen fram emot det kommer bli stor förändring!
 
 
 
Men nu är det dags för tvtittning och sedan sova!
◊ Vardag | | 2 kommentarer |
Upp