♥ Lycklig tjej!

Åh herregud, jag typ vill skrika, dansa och hoppa av glädje som ett litet barn! Något stort har hänt tror inte att folk som inte är inom nagel världen förstår hur otroligt stort de här är för mig! Jag har flera jag följer på instagram som ger mig inspiration i nagelintresset, men en person är oslagbar, hon är den bästa på att göra naglar, känd i Sverige och utomlands för att hon är så otroligt duktig, hon gör naglar på kändisar bla. 
Mina senaste naglar har jag tagit inspiration av henne och jag la upp en bild och skrev att jag fått min inspiration av henne, och titta, jag fann att hon gillat det! Hon har över 87 tusen följare som varje dag finner inspiration av henne och hon tog sin tid just att gå in på min instagram, titta på min bild, på de jag skapat, på mina naglar och hon gillade bilden! Jag är helt upp i varv, att någon så stor och känd tog sig tiden och dessutom gillade den utav alla bilder!

Inte nog med det otroliga, så la jag upp bilden på en grupp på facebook, har fått över 40 likes hittils och de bara ramlar in fina kommentarer! Jag är så fruktansvärt galet glad! Nu ska jag inte svammla på mer om min lycka, nu ska ni få se vilka naglar som skapat uppmärksamheten!
 Måste tilllägga att de är två veckor sen jag gjorde dom så jag har utväxt. Men uppenbarligen gör det ingenting för att de ska få uppmärksamheten. De roligaste är att så många äldre tycker om dessa naglar, får många kommentarer på jobbet om dom också. Helt klart så att jag vill utveckla och fortsätta med sån här sorts naglar! 
◊ Naglar, ◊ Vardag | Astonishing, ballerina, black, blue, blå, bohemic, bohemisk, boho, förlängning, förstärkning, gel, gele, glitter, grey, grå, handmålat, handpainted, indian, mandala, mandalada, mönster, nagelgiganten, naglar, nails, nded, skönhet, vit, vitt, white | | 3 kommentarer |
Upp