♥ Nytt till köket...

Det finns lite saker jag skulle vilja köpa nytt till köket, bland annat nya glas och tallrikar! Bjuder på en bild på saker jag vill införskaffa framöver!
 
 
◊ Inredning, ◊ Shoppa, ◊ Vardag | | 2 kommentarer |

♥ Veronikas naglar...

Idag kom Veronika förbi, vi snorade ikapp medan jag gjorde om hennes naglar. Vi har haft väldigt kul och Veronika fick sig en liten SPA-dag då jag både gjorde naglarna, fixade hennes ögonbryn plus att jag hjälpte henne att få ut världens största tova som bestod av typ hela hennes hår, hur hon nu hade lyckas med det, hehe! Jag gjorde dessutom min första inbakade fläta på henne, det blev väl sisådär men jag var nöjd ändå och det verkade hon med! Vi har haft en väldigt trevlig och rolig dag tillsammans trots vårat snorande!Idag gjorde vi något nytt och använde oss utav en rosa gele då Veronika ville ha en annan färg på nagelbädden. 
◊ Naglar, ◊ Vardag | | 3 kommentarer |

♥ Jag vill så mycket...

Jag vill alldeles för mycket känner jag, men tänk om man hade sådanna pengar så att jag kunde göra det jag vill. Jag önska jag hade pengar så att vi kunde köpa nya möbler till vardagsrummet, jag önskar att vi hade pengar så vi kunde köpa oss en lägenhet som vi kunde kalla våran och vi kunde få göra om i den så mycket vi ville efter våran smak. Jag skulle vilja utbilda mig utan att oroa mig över några lån, jag skulle vilja kunna resa till fler ställen och veta att vi hade råd med det. Jag vill så himla mycket så det går inte att skriva ned allt ens.
 
Just nu är nagelintresset otroligt stort och jag vill köpa fler grejer och lära mig mer, jag vill bli bättre och hoppas på att bli lika snabb som på salong. Om jag hade 30 000 kr så skulle jag gärna gått nagelteknolog utbildningen.
 
Nu har jag börjat fundera på att prova på fransförlängning, är väldigt väldigt sugen att köpa hem grejer och börja göra på mig själv. Men det är inget jag kan göra just nu utan jag får satsa på det efter kreta. Jag har suttit och kollat runt på vart man kan köpa grejer och sådant. Så vi får se men jag är bra sugen, det är säkerligen pillrigt då man sätter fast varje frans på en egen frans. Men ni som känner mig vet ju att jag inte har emot att göra pillriga saker eller har något emot att göra saker som kräver tålamod.
 
Kanske inte världens mest intressanta blogg inlägg men jag måste dela med mig någonstans, då jag blir som ett litet barn på julafton då jag verkligen brinner för saker. Just nu har jag tre saker som jag verkligen känner mig peppad och glad över så fort jag tänker på det, och det är naglarna, inredning och mitt nya intresse ögonfransförlängning.
◊ Vardag | | 2 kommentarer |
Upp