◊ Matt vs glans

Jag skrev i föregående inlägg om att Lollo skulle komma förbi och göra sina naglar, så nu är det väl dags att visa upp vad hon fick för något. Hon hade redan skickat fyra olika bilder på vad hon skulle kunna tänka sig innan, och ett enda önskemål var att ha en grå/lila färg. Med hennes inspirationsbilder så gjorde jag en blandning av de designerna. Jag har blivit helt förälskad i att blanda matt och glansigt så tog därför chansen när jag ändå har fria händer. Dock så råkade jag få nagelolja på den mattaytan så de ser mattglansig eller hur man ska förklara det.
 
Min nagelinsta; @glamorousfingers
◊ Naglar, ◊ Vardag | | 3 kommentarer |

◊ update..

Jag vet inte vad det är med mig men vissa veckor är jag så fruktansvärt trött att ögonen helt enkelt inte går att hålla öppna, och det är precis en sådan vecka nu. Men jag kämpar emot mina trötta ögon, jag är däremot lite trött på mig själv då målningen har stått helt stilla sedan kanske två veckor sen. Känns så himla dumt att hamna på latsidan nu liksom då de är så lite kvar! Men imorgon och på fredag är det slut på trötta ögon och inge mer latande i soffan för då ska jag måla klart nästa rum och sen ska jag ta mig vidare till nästa! Jag kliver snart på utbildningen och jag vill verkligen vara klar med all målning så jag inte har det hängandes över mig! 

För övrigt kommer Lollo snart förbi för nya naglar! De jag gör naglar på nu är de som tröttnat på fransk och bara vill ha nya fräscha saker, vilket är sååå mycket roligare än fransk! 

Bjuder på en bild ifrån helgen.


◊ Vardag | | 2 kommentarer |

◊ matt är de som gäller..

Jonna har vilat sina naglar i ungefä en månad efter att hon hade gjort sig illa så att hon hade tecken på nagellossning. Allt såg bra och fint ut nu så det var dags för att göra helt nya. Jag hade helt förvirrat mig i dagarna så jag trodde jag hade en dag ytterliggare på mig att fundera ut en design, men det hade jag icke, så lite improvisera och med hjälp av lite inspiration så fick blev det en design till slut. Vi var båda överens att vi skulle köra  på mycket matt, men ville ändå ha lite glansigt med så vissa naglar har glans även fast de flesta är helt matta. Självklart är det vita handmålat också, och jag fick dessutom äntligen testa på med nagelfolie, men fick dock inte med det riktigt på bild.
 

Min nagelinsta; @glamorousfingers
 
 
◊ Naglar, ◊ Vardag | Astonishing, Nded, almond, almondshape, annorlunda, attitude, attityd, color, folie, frost, gel, gele, gelenaglar, gellack, gelnails, gelé, glamorousfingers, glasnaglar, glitter, guld, handmålat, handpaint, handpainted, mandelformade, manikyr, nagelgiganten, naglar, nail, nailart, nails, nded, neutrala, nit, nitar, paint, partern, pastel, pastell, pattern, pink, rosa, vit, vitt | | En kommentar |
Upp