♥ Känna sig finare..

Igår kväll satt jag och fundera på vilken otrolig känsla det är att kunna få någon annan glad.  Har ni någonsin tänkt på att när man exempelvis säger till en främmande människa lika som en person man känner att de har en fin tröja, är fin i håret eller ja, vad som helst i princip så blir personen så himla glad och vem vet, det kan kanske t.o.m vara så att de var deras höjdpunkt på hela dagen!

När jag gör naglar och jag kan se hur glad en person verkligen blir så är känslan inombords obeskrivlig, och om jag kan lyckas få någon annan att må bra och trivas bättre med sig själv och faktiskt känna sig finare än dom redan är, så blir ju även jag glad!

Jag brukar även färga och noppa ögonbrynen och ibland också fixa lockar i håret på andra, men en grej som verkligen fick mig att bli rörd var då jag hade en 16 årig tjej hos mig som var väldigt blyg och försiktig av sig, hennes mamma kom för att både noppa och färga sina och dotterns bryn.  Efter hon hade vart här så fick jag höra att hon hade sagt en sak till sin mamma som verkligen berörde mitt hjärta; tack mamma, nu känner jag mig finare!
Det är en obeskrivlig varm känsla inombords då att de lilla jag gjorde fick en ung tjej att må bättre och känna sig finare! Jag tycker om att göra saker för andra och speciellt då jag ser att dom blir glada av detta. Jag vet själv hur svårt det kan vara att leva ett liv med sin spegelbild visar något man har svårt att tycka om. Och just därför kanske jag tycker extra mycket om att få pyssla om någon annan att känna sig mer trygg och fin i sig själv. 


Kände för att dela med mig av en bild på några naglar jag gjort.
 
 
Killar har lite svårt att förstå sig på oss tjejer som vill piffa till och fixa oss, visst är det så att en bra kille ska tycka sin tjej är fin utan att hon behöver vara sminkad, fixad i håret eller ha fixade/målade naglar. Men samtidigt måste en kille förstå att det är faktiskt en viktig del att just få pyssla om sig själv som tjej, vi behöver våra SPA-dagar, fixade eller målade naglar, spraytan, hårklippningar, hårförlängningar och såklart hårfärgningar och kanske t.o.m långa vackra fransar. Alla tjejer har olika grejer de spenderar kostnaden lite mer på och den kostnaden är egentligen ingenting om det kan få oss att känna oss finare och trivas med oss själva mer!  Så jag tänker absolut uppmuntra folk att faktiskt unna sig själv tid och kostnaden på att göra sakerna som får en att känna sig finare!

 
Nu blev de mycket svammel av hela inlägget, då jag hade en helt annan syn på hur ja skulle formulera mig i detta inlägg. Men jag hoppas ni förstår budskapet i det!
◊ Naglar, ◊ Skönhet, ◊ Vardag | Astonishing, almond, almondshape, art, ballerina, black, blue, blå, bohemic, bohemisk, boho, fade, feather, fjäder, fransk, fräsch, förlängning, förstärkning, gel, gele, gellack, glitter, gold, grey, grå, guld, mandala, mandalada, mandelformade, måla, mönster, nagelgiganten, naglar, nailart, nails, nded, neutrala, ombre, orange, skönhet, tape, tejp | | En kommentar |
Upp