♥ Kliar i fingrarna!

Jaa, det kliar ordentligt i mina inrednings-/Pysselfingrar, jag vill så gärna. kollade på IKEAs hemsida och jag blir alldeles sjuk, jag vill jag vill och jag vill! Önska man kunde börja om från grunden då de kommer till möbler, va skönt det skulle vara. Men nu får man vara glad att man ens har möbler istället! Tacksam över det man har helt enkelt!

Men jag är bara så sugen på pyssel, inredning och vill så gärna fixa och trixa här hemma. Men jag tänkte faktiskt bju på lite av de senaste pysslet som jag har gjort.

Denna har jag fått lite inspiration av min syster men jag försöker göra det till min egna stil så gott det går! Målade en gammal ram och satte dit hönsnät och pyntade med lite prylar och mer ska upp så den kommer inte vara sådär naken sen. Ville bara ha lite grejer som stod ut så det blev lite liv!Jag återanvände gamla glas och pimpade domså att de fick tre olika höjder på pappret. Jag är ganska nöjd! Ni får ursäkta plastbollen, den är där tillfälligt bara tills jag har någon annan blomma att ha där!
◊ Pyssla | | 3 kommentarer |
Upp