Time for some homemade stuff!

Har inte skrivit på ett tag nu, får också ta att erkänna att jag är dålig på att skriva ofta och då jag väl skriver så skriver jag mycket. Men för att komma till saken, så har jag pysslat endel som jag tänkte visa.

Igår hade jag tråkigt och jag orkade inte komma igång och göra något större projekt även fast jag ville göra det så var det lite omöjligt just då eftersom jag inte mådde så bra heller eftersom jag är lite sjuk. Men jag fick en idé som bara ploppade upp i huvudet på mig. Varför inte måla på ljus? Skriva någon fin text på ljus liksom? Så helt enkelt var det något jag bestämde mig för att pröva på. Pillrigt och svårt var det men det gick till slut även om det inte vart exakt som jag ville ha det, så vart det ju riktigt bra ändå.Kärlek & Lycka
Jag har tidigare pysslat lite som jag inte lagt ut några bilder på. Eftersom vi har ett extra rum i lägenheten så bestämde jag och Anton att vi skulle göra ett pysselrum åt mig eftersom jag håller på att måla och pysslar med allt möjligt. Tyvärr så tar det sådan tid och man vet inte riktigt i vilken ände man ska börja så vi har lagt det lite på hyllan. Men jag är där ibland och försöker slita och dra i grejerna och försöker få något vettigt gjort i det rummet. Ialla fall så insåg jag att för att få ordning på allt behöver jag ju lite förvaring. Så jag bestämde mig för att göra om lite skokartonger eftersom det har jag haft gott om efter alla mina skoköp. Eftersom jag har bestämd att det va lite turkos i rummet så har jag utgått ifrån den färgen på mina förvarings boxar.


Blev ganska så bra tycker jag. Kommer komma fler bilder på pysselrummet då det är klart så ni får se hur det blir.
◊ Pyssla | | 2 kommentarer |
Upp