♥ Det närmar sig..

Nu börjar den såkallade fas 3 närma sig, enligt försäkringskassan har jag ca 3 månader kvar, men de vill ha planering nu. Man känner sig ganska gråtfärdig eftersom jag kommer inte få några pengar alls som jag förstått det då jag går in i den fasen, men det är så mycket mer.. 

Idag har jag kollat runt efter jobb och har försökt börja tänka åt några helt andra banor än de jag har haft tidigare. Nu är ribban högre än tidigare och jag höjer kraven på mig själv, och hoppas att jag ska ha en chans att få visa fram mina fötter. Om denna plan går åt pipan, då får jag helt enkelt ta fram reservplanen, för jag har en sådan, måste bara lösa den också... Nu är det brainstorma och tänka utanför banorna och inte ge upp, vad ska man säga, hitta lösningen som har verkat fruktansvärt svårt och förmodligen är lika svår. 

Idag har jag gjort allt jag kunnat eller kanske inte allt men mycket, allt kan man nog aldrig göra. Imorgon är det nya tag. Men först är det kurs på morgonen, vet däremot inte vart jag gjort av alla grejerna till de, så hoppas jag hittar igen det tills imorron.
◊ Vardag | | 3 kommentarer |
Upp