20 years.

Nu är man 20 år och har lämnat tonåren. Varje gång man fyller år så frågar alltid folk; "hur känns det? känner du någon skillnad?" Jag brukar inte känna någon större skillnad inte ens då man fyllde 18 år kändes det annorlunda. Men denna gång gör det, jag är 20 hela år. Jag är inte längre en tonåring och jag förklaras som vuxen, innebär det att jag har högre krav att stå upp för? Och innebär detta att jag ska kunna allt?
Tekniskt sätt kanske, men jag kan inte allt, jag kan stå för kraven, men jag kommer aldrig kunna lära mig allt i världen. Men jag kan göra så gott jag kan att försöka lära mig så mycket som möjligt. Men nog om det.

Tjugo hela långa år sedan jag kom till jorden med pyttesmå händer, fingrar, fötter och tår. 
Under denna dag spenderade jag tid med min mor och far ute i birsta, fika på ikea och shoppade lite i Birsta City huset!
Sedan for vi hem och Jessica och Empaan kom förbi för att umgås lite med mig och självklart för goda prinsessbakelser. För att sedan sitta och äta lite chips och dipp medan vi pratade om allt från himmel till jord. Mycket trevligt! 

Enda som saknats idag har varit älsklingen, har inte sett honom på hela dagen, bara fått höra hans röst i telefonen men tack för det, han ringde och sjöng för mig då jag stod i en provhytt på JC. Vilket fick mig verkligen att stor le inne i provhytten. Gu va jag saknar honom! Efter en dag så känns det som om jag vart utan han i flera dagar. Imorgon ska jag få honom alldeles för mig själv en hel fredag!

Nu är det dags att säga Godnatt till min födelsedag och hoppa i säng!

♥ Övrigt | | Kommentera |
Upp