♥ Svammel..

Längesedan jag skrev nu igen. Känns som om jag inte haft något och dela med mig, inte ens naglar jag gjort kändes aktuellt. Men det blir väl så ibland.
Så vad jag har egentligen att dela med mig ikväll? Inget viktigt egentligen, känns som om jag levt en bubbla i några dagar. Hittat igen min gamla Ipod som inte fått varit framme på 4-5 år, riktigt roligt att lyssna på alla låtar som jag jämt lyssnade på då. Dessa låtar får mig att vilja gå, bara gå och gå, jag som egentligen är en som föredrar soffan framför friskluften har fått för mig att gå långa promenader och bara lyssna på musiken i lurarna. 
 
Till veckan blir de lite jobb, inge vidare med andra ord. Men för att inte gå sysslolös så ska jag ta tag i en tavla jag skulle börjat med för längesedan. Det är ett foto av en bil jag ska måla av, eftersom de var ett foto i handen så har jag fått jobba lite mer på förarbetet än vanligt. Hoppas nu att detta kommer gå bra då bilen råkar sig vara grå/beige, så jag har liksom bara en chans känns de som, även om jag får sitta och måla i ett dygn så måste jag sätta färgen på första försöket och jag måste få till hela bilen direkt, annars är de svårt att blanda till samma färg igen.
När jag är klar med denna tavla så ska jag börja på ett nytt projekt, tänker inte dela med mig om vad det är ännu, utan det får vara en hemlis så länge. Hoppas verkligen att mitt tålamod inte sviker mig då eller att jag gett mig på en för tuff utmaning. Men... jag älskar att utmana mig själv i konstensvärld, så det återstår att se om jag lyckas.
 
Nu ka jag återgå till att få vara en soffpotatis, ni får ursäkta mitt svammel, men jag kände att de var lite skönt att skriva lite onödigheter. ;) Hoppas ni haft en trevlig helg!
◊ Vardag | | 2 kommentarer |
Upp