◊ teoriprov.

Har inte uppdaterat på någon dag nu då jag pluggat på den lilla fritid jag haft! Mina dagar har börjat vid fyra på morgonen och slutat mellan halv elva, elva på kvällen. Har pluggat varje kväll tills jag inte orkade eller tills jag märkte att inget ville fastna i mitt huvud mer! I flera dagar har jag varit yr, snurrig och smått illamående, hjärtklappning och oro att jag inte skulle klara provet. 

Men idag var dagen kommen, både något jag längtat efter att få överstökat och samtidigt rädslan att inte klara av det. När hon räknade poängen och rättade mitt prov så kände jag sån nervositet så jag visste inte vart jag skulle ta vägen! 


Men lättnaden då jag var uppe i 94 poäng och visste att jag hade tre sidor kvar som hon skulle räkna ihop och att vid 100 poäng var jag godkänd! Så när vi väl kom förbi 100 så ropar jag högt; jag klarade det, jag klarade det, eller hur?! 

Nu återstår mitt praktiska prov som är bestämt att göras den 13e! Klarar jag det så får jag sedan kalla mig för diplomerad nagelterapeut och har sedan alla tre diplomen i min hand! 

Och juste jag glömde säga att jag har kommit in på kurserna i oktober, så då ska jag få ännu mer kött på benen! 
◊ Kurs, ◊ Naglar, ◊ Vardag | | 2 kommentarer |
Upp