♥ Vandring i skuleskogen till dalsjön & dalsjöfallet.

Nu kommer det komma ett låååångt inlägg, hade väldigt svårt att välja bland alla bilder, men har ändå lyckas minska ned dom även fast det inte märks, hehe. Försökte fånga naturens skönhet men det är dock inte rättvist då de inte kommer i närheten av hur fint det var i verkligheten. Bänkarna och eldstaden byggde vi själva då det inte fanns något innan där vi slog läger. Nu får ni se lite gott och blandat av allt. 
 
 

Avslutar med en bild på oss tre vid dalsjöfallet.

Tar med en bild på kartan hur vi gått, den röda är vägen dit på 8,2km, den blåa är vägen hem på 8,3km dvs 16,5 km totalt. Låter inte alls mycket, men med packning och 21+ och strålande sol så kändes det, speciellt uppför till dalsjön då det bara var brant uppförsbacke. Men ändå inte så jobbigt som jag trodde det skulle vara.

 
◊ Vardag, ◊ Äventyr | |
#1 - - Mamma:

Jättefina bilder! Ni verkar ha haft mysigt och det var väldigt fina naturbilder! Ni var också jättesnygga i er nya vandrings outfit! Du ser ut som du inte gjort nåt annat än vandrat i naturen hela ditt liv hihi, snygging! Kram <3

Svar: Tack! :) hehe, näe med rätt kläder man kan se proffsig ut ;) vi var ju lika proffsig som vi såg ut allihopa ;D Kram <3
ioannaa

#2 - - veronika:

Ser verkligen härligt ut!

Svar: Det var härligt :)
ioannaa

#3 - - Mimmimoster:

Jag riktigt "känner" dofterna och ljuden i naturen när jag ser bilderna. Påminner om det liv jag levde själv när jag var i din ålder....JA, ni ser verkligen snygga ut i outfiten!!

Svar: ja, det var riktigt härligt att vandra i den gröna skogen, vi pratade om det att vi är ganska lycklig lottade i sverige som både kan och får vandra såhär fritt i skogarna. :)
ioannaa

Upp