♥ 18 veckor

Nu är jag lite försenad igen med Rockys vecko-födelsedag, han är nu 18 veckor gammal och 2 hela dagar gammal. Men för att göra saken lättare kan man säga att han är 4 månader.

Både idag och igår har han vart lite feg, han som alltid är så framåt och ska hälsa och kolla läget jämt. Både idag och igår så har han vart livrädd då han hört någon människa prata eller hört en hund skälla som vi inte ens sett för att den är så långt borta. Han drar och drar för att han ska då raka vägen hem. Då han kommit hem lägger han sig platt på golvet och sneglar upp på en. Mycket märkligt att han blivit en sådan fegis.

Annars är det både spännande och jobbigt då snön börjat försvinna då man helst av allt bara vill kissa och poop:a på snö. Men spännande då man ser vad som finns under allt. Pinnar och löv är populäraste att ha i munnen och ännu bättre att man höjer på huvudet och ser lite kaxig och stolt över det häftiga fyndet man hittat. Ja nog är det en liten tookis vi har här hemma. Då man är ute på morgonen och folk går förbi hör man hur de säger till sina barn som ska på dagis och skola; -titta vilken liten valp!
Liten? Han är ju en stor pojk nu! Han har dessutom börjat ändra färg på lite olika ställen, brunt, vitt och beiga fläckar poppar fram sakta men säkert. Spännande hur han kommer se ut i slutändan!

Här på bilderna ser ni skillnaden på hur liten han var och hur stor han blivit. Fy va det går fort!

◊ Rocky | |
#1 - - Mimmimoster:

Heeeyy! Väntar med spänning på att höra hur dina studier går? Nu har jag studerat den lilla gosmagen länge nog!! Berätta Joanna!! Kram =)( JO, Rocky ÄR supergullig när han korvar sig så där...)

#2 - - Mimmimoster:

Hallåååå, busy women!! Hoppas du har fullt upp med roliga spännande saker!! Kram =D

Upp