♥ En mysig dag..

Idag känns det som att det har vart en riktigt bra dag faktiskt, började med att jag tog sovmorgon och sov ut så länge det var tillåtet, nästan till klockan 10. Sedan ut på promenad och bara njuta av solen, då jag kom hem städade jag lite medan jag väntade på att Eleni, Patrik och lilla Maya skulle komma och hämta upp mig och Rocky för att fara iväg till Bredsand. 

Vi har vart ute nästan hela dagen vilket har vart skönt tycker jag och jag tror Rocky tyckte det var skönt också att komma ut och han har fått springa lite löst vilket man ser att han älskar att göra, mungiporna på han är enda upp till ögonen så om hundar kan le så är det då!
Busa och mysa med Maya är guldvärd vilket gör dagen ännu bättre! Hon är verkligen mosters lilla tjej! <3 Och imorgon ska jag också få gosa och krama på henne!
Vi åt grillat och älskade tzatziki! Till efterrätt så blev det jordgubbar, honugsmelon och cantaloupe melon(vilket är den melon jag verkligen älskar). Slutresultat av dagen är en 10 poängare trots att loppisen var stängd!
◊ Smycken, ◊ Vardag | |
#1 - - Eleni:

Ja, det har varit en riktigt mysig dag! :) Och visst är Maya mosters lillatjej, det märker vi ju tydligt, hihi. Ses imorgon! Kram

#2 - - Mamma:

Ja vi hade härligt igår! Vi får gå på loppisen en annan solig dag! Melonen du tycker om är galiamelon. Inte cantaloupe. Idag skiner solen igen och jag önskar er mina kära en GLAD MIDSOMMAR!!

Upp