♥ 22 & 23 veckor

Förra veckan på tisdagen den 17 april blev Rocky 5 hela månader gammal så han börjar bli en ganska stor kille nu även fast jag inte vill det riktigt ännu, det går så fort! Men han växer och blir snart en stor kille och det är spännande att se men de är ju så mysigt att ha en valp. Men man kan inte stoppa det naturliga med livet. 

Valptänderna har börjat ramla lös en efter en, ett tag hade Rocky dubbel rad på ovansidan med valptänderna och de nya, nu har han en kvar som är dubbel. Igår kväll upptäckte jag däremot att han har knappt några tänder nere efter att han hade busat med Jonna. Han har två mini tänder som är hans valptänder plus hörntänderna och sedan har han tappat de andra.
Han har verkligen fått gluggar och ni ska få se en bild på hur knasigt det kan se ut. Och tro mig de var inte det lättaste att få honom att gå med på att visa upp sina gluggar. Man kan också se att en tand verkar vara påväg upp om man kollar åt vänster på bilden bredvid de där mini tänderna.


För övrigt så har Rocky inte lärt sig något nytt, han har däremot blivit duktigare att gå i koppel och jag har insett att han inte gillar regn för han skämms då han blir blöt, hehe. Men det kommer att komma nya trix snart.
◊ Rocky | |
#1 - - Mamma:

Lilla Rocky har gulliga små "risgryn" kvar ändå hihi! Men du får borsta dom för han har lite dålig andedräkt " Gocky" som Maya säger! Mysigt att träffa er idag! Kramis!

#2 - - Mimmimoster:

Hihi, den där bilden var lite Halvnuskis om man inte hade vetat att det var Gocky...Haha! Lillvovven, kanske därför han äter dåligt, det gör ont att byta tänder. Dålig andedräkt också!?, stackarn, men det är ju inte för inte det brukar heta att man luktar "morronvovve" fniss. Det hänger inte ihop med en doft av Hallon om jag säger så, höhö....

#3 - - Eleni:

Men fyyyy vilken äcklig bild! Haha! Du är rolig du!

Upp